Lördagen den 28 mars, 2015.

En lördag i rätt så normal ordning.

Tisdagen den 24 mars, 2015.

Justja, igår låg det ännu ett paket i min brevlåda, vilket var fyra lip lacquers till. Love, love, love them.

Måndagen den 23 mars, 2015.

I fredags när jag skulle åka på kryssning med jobbet så var det ju självklart att jag skulle vakna upp med feber.
Men jag kämpade mig igenom dagen, och när jag kom hem igen så hamnade termometern på 38,3 trots att jag hade två alvedon och en treo i kroppen.
Hur som helst, jag valde att strunta i det, så som jag är, och det slutade med att jag låg inne och spydde och sov hela kvällen i hytten, tills jag gick upp vid halv ett på natten och kände att det var dags att göra det bästa av situtationen.
Klockan fem hamnade jag i säng igen, efter mycket, mycket dansande.
Tyvärr blev det inga mer bilder än de tre från mobilen ovan, vilket var hamburgaren jag åt tre tuggor av och sedan spydde upp, om jag ska berätta lite för mycket information, och mina två hyttkamrater.

Tisdagen den 17 mars, 2015.

För lite mer än en vecka sedan beställde jag hem lite läppstift från internet, från england för att vara specifik.
Från en hemsida beställde jag tre läppstift i läppglans format så att säga, och dessa kom igår.
Nöjd, nöjd är bara förordet.
De var så sjukt bra och smidiga att jag direkt gick in och beställde hem fyra till av den kollektionen.
Och för att inte tala om priset, tre pund styck betalade jag, vilket ungefär landar på fyrtio kronor styck.
Med tanke på att man nästan får betala MINST tvåhundrakronor för ett bra matt läppstift här i sverige, så kan jag ju vara rätt glad över att jag fick tre, inklusive frakt för mindre än så.
Hur som helst, jag glömde fota den mörkaste, vilket hade en plommonlila nyans, som även blev min favorit.
Den som hade en orange ton var kanske lite för neonfärgad för en vardaglig/festlig jennie, men det kommer nog tillfällen för den också ska vi se.

Lördagen den 14 mars, 2015.

nynäshamn.

Lördagen den 14 mars, 2015.

Vilket jävla väder vi har fått de senaste dagarna, från att vara som en dödlig zombie till att känna sig som ett pillerknaprande monster eller något sådant, att spendera dagarna utomhus på jobbet nu känns ju sisådär väldigt mycket mer uppskattat när vädret bjuder på sol.
På tal om jobbet, jag försökte vara lite kretiv igår när jag kom hem därifrån, men det slutade med en bild på mina fötter som vanligt.
Hur som helst, jag och mattias tog en tur till nynäshamn imorse och gick runt längst vattnet, så jag tänkte sätta igång och redigera de bilderna nu, så får vi se om jag hinner lägga upp de idag.

onsdagen den 11 mars, 2015.

Denna eftermiddag har jag tittat på lite photoshop tutorials på youtube, vilket jag aldrig gjort förr.
Som sagt så har jag ju alltid varit envis med att lära mig genom att testa mig fram, men om jag bara hade försökt lära mig på det lättare sättet tidigare hade jag kunnat så otroligt mycket mer denna dag.
Och igår natt låg jag och kollade på olika objektiv, då jag känner att jag behöver ett nytt för att få tillbaka mitt fotosug så mycket som möjligt.
Jag behöver fräscha upp min utrustning eftersom jag känner att jag har gjort allt som går med de jag har nu, vilket är totalt vansinne och en total lögn hehe, men det tankesättet går tyvärr ej att ändra på.

Tisdagen den 3 mars, 2015.

När jag är på jobbet tänker jag på att jag ska fota någonting så fort jag kommer hem och innanför dörren.
Men så blir det aldrig, jag kommer absolut inte på något kul att fota och ger tillslut upp.
Varför kan jag inte ha den där fantasin jag hade förr, då jag kunde göra så mycket av så lite, fota något litet och göra det stort.
Tyvärr så kom jag inte på något denna tisdag heller så jag satte mig och redigerade några bilder från förra veckan istället, vilket resulterade i någon typ av huvudnickande gif eller liknande.

RSS 2.0