30 mars, 2013

denna natt blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, efter att ha blivit uppehållen av en kille medans hans kompisar snodde med sig min väsk.
ganska vidrigt hur dom kan göra så mot en ung tjej som satt ner ensam i bara någon minut inne på mac donalds.  
och efter att ha blivit hemskjutsad av polisen och fått anmäla så kunde jag med lättnad somna gott när jag blir uppringd och får höra att dom har tagit mannen med min väska, med allt kvar förutom mina kontanter. 
hur som helst, att jag för första gången i mitt liv inte hade med mig min kamera, samt glömde min mobil hemma, så kan man ju lungt säga att jag hade tur i oturen. 
nu bär det av till polisen och sedan mot enhörna och hem till victor, blir nog en trevlig kväll!

Tisdagen den 19 mars, 2013

glömt bort att lägga upp dessa bilder, så jag gör det nu bara för det!

27 mars, 2013

nu är min syster hämtad från bromma flygplats, och vi lever.
på något konstigt sätt har jag känt mig orolig idag, nästan hela eftermiddagen har spenderats i bilen och jag har varit på min vakt, suttit spänt och haft på känn att något skulle hända, vilket jag till och med sa till mattias. 
och när vi var påväg hem från bromma så körde vi på motorvägen, helt lungt och fokuserade inte på något speciellt, och på bara en sekund kändes det som att hela livet blickade förbi en. 
vad tänkte bilen med, hur kunde han bara byta fil, utan lampor och att inte ens blinka, han riskerade våra och bilen bredvids liv, några centimeter närmare och allt hade sett annorlunda ut just nu. 
hur som helst så är hon äntligen hemma igen, så jag ska passa på och njuta så länge det varar!

26 mars, 2013

sitter och kollar igenom lite i bloggen och hamnade på midsommaren tvåtusentolv.
vill tillbaka, till värme, sol, skratt, solnedgångar och underbara kvällar.
detta var lungt den bästa kvällen på hela förra året, man mådde så himla bra och hade det så jädrans roligt, men nu ska jag fortsätta och kolla bakåt och längre framåt,  vi hörs.
 

lördagen den 23 mars, 2013

malles 19 års firande.

fredagen den 22 mars, 2013


22 mars, 2013

känner mig faktiskt lite halvt blind nu ute i dagsljuset, det plågar en att vara inne i mörkrummet och framkalla bilder i en hel dag, och inte är vi klara än heller.
efter ett litet tag springandas fram och tillbaka i kolsvart ljus så började man tillslut se en jädra massa varelser över allt, men men, förjävla kul är det ändå, att fota analogt är verkligen något man underskattar!
hur som helst har klockan runnit iväg alldeles för snabbt, så medans ni får ta del av några studiobilder från igår ska jag gå iväg och visa mina läxbilder, trevlig helg!

21 mars, 2013

nu kom den, den klassiska storögda bilden, eller video, på mig och oliver som togs ett hundratals gånger förra terminen.
okej, hundra kanske var att överdriva, men ni förtstår principen.
efter någon timma i fotostudion med mongot ovan och simon så har vi äntligen blivit klara.
jag kan nog svära på att alla bilder som togs på mig blev hemska, och det är ganska farligt att både simon och oliver kommer kunna ha dessa bilder som hot framöver.
hur som helst ska jag kika igenom bilderna nu, så får vi se om det talades sanning.

19 mars, 2013

det var inte riktigt länge dessa vårkänslor höll sig i, och just i detta tillfälle skiner solen upp lite på tagentbordet, och när jag vänder mig om så hade det helt plötsligt sluta snöa.
konstigt med tanke på att bilderna ovan togs för bara någon minut sedan, hur som helst så ska jag ta mig ifrån skolan nu och fota lite mer, vi hörs!

17 mars, 2013

Söndag, en ny vecka att ta sig an och längta sig igenom. Igår hoppades jag på att jag äntligen skulle få dansa, men ack nej så skulle det bara spelas reggaeton, och jag är en sån person som faktiskt nästan lyssnar på alla musiktyper, men är det någon typ jag inte klarar av, är det just reggaeton. Får väl ta fram dammsugaren och dansa mig igenom lindas lägenhet lite så att hon kommer hem till en städad lägenhet, fast det borde hon vara van vid att komma hem till vid det här lagret.

15 mars, 2013 - 00:47

dessa bilder får stå för en trevlig gårkväll och ett godnatt.

12 mars, 2013

några av mina senaste inköp som jag inte har lagt upp här ännu, jag längtar så himla mycket till sommaren så att det inte är sant, men men, nu ska jag sluta och längta och installera the sims som jag köpte idag, det blir nog ingen sömn i natt för min del...

12 mars, 2013 - 17:24

god tisdagseftermiddag, egentligen skulle jag ha slutat skolan för inte alls så länge sedan, men i bland har man bra tur att man har en snäll lärare på den sista lektionen.
men, dagen har i stort sett spenderats på google och en jävla massa hemsidor om ögonen och synen, vi har ett projektarbete inom foto C kursen och jag har haft så himla svårt med att få insperation eller komma på någon idé, men nu så tror jag äntligen att jag är på en någorlunda bana i alla fall! 
hur som helst, snart är det onsdag och då får jag träffa gosbjörnen marcus, och sen blir det övernattning hos min bästa vän linda, det var faktiskt flera dagar sedan vi träffades, och det var länge sedan vi var ifrån varandra så här länge också!

Älskling, jag vill inte dö för dig ikväll.

redigerade lite gamla bilder i hopp om att få i gång bloggen lite, men för nu blir det ett godnatt!

10 mars, 2013

nu var det åter igen söndag och ännu en helg som har tagit sig förbi. 
mattias försöker ladda ner the sims åt mig så att jag kan ha något att sysselsätta mig med ibland, speciellt eftersom att jag har tappat suget för att fotografera lite nu på senaste.
hur som helst så får vi hoppas på att min liv för fotografering kommer tillbaka så fort skolan och det som är kvar av foto c kursen dragit igång lite mer.
och jag har över tusen inlägg att ta mig ann att läsa på bloglovin eftersom att jag inte har brytt mig om några bloggar alls på senaste veckorna, så det är bäst att jag drar igång med det!

07 mars, 2013

hej och hopp, bryter isen med en söt liten film jag fångade på kaninen som linda tar hand om nu i ett tag, judas, som den nu är döpt till.
har spenderat två dagar hemma hos henne nu innan hon åker till göteborg, kommer känns tomt!
hade inte alls något speciellt att dela med mig av, så borde kanske återgå till skolarbetet, vi hörs senare!

04 mars, 2013

såhär blev det slutgiltiga resultatet med två gardinstänger som bara låg och dammade.
min garderob är ju i vanliga fall på golvet, så nu hoppas jag att jag får lite mera koll på vart allt befinner sig.
nya, samt fler galjar och då blir jag nog helnöjd, men nu väntar serier så vi hörs!

04 mars, 2013

då var den första hela skoldagen avklarad, trotts att jag hade jätte svårt för att hålla mina ögon öppna i genom stort sett hela dagen!
men nu måste jag ju faktiskt vända tillbaka på dygnet om detta ska fungera, och att börja klockan halv ett i morgon är ju inte en sådan stor hjälp för det, men men.
igår så pysslade jag och min far lite i mitt rum, eftersom att alla mina kläder alltid ligger på golvet, och jag tänkte fota det nu och lägga upp det här så ni får se, det blev faktiskt riktigt bra!
han hade lovat mig att göra detta i månader nu, så det var väl på tiden.

04 mars, 2013

mattias har köpt en ny dator som han pront skulle ställa i mitt rum med skrivbord och hela köret, så jag fick kasta ut två byråer bara för att han inte ville ge sig, men, som tack så får jag ju också använda denna dator, vilket betyder lite mer uppdatering igen!
saknat fotosuget och bloggsuget faktiskt, så det är väl på tiden.
hur som helst så är det skola som gäller imorgon, på heltid, igen, snacka om att dessa månader borta från skolan har gått snabbt, och på något konstigt sätt ser jag faktiskt fram mot sista tiden i skolan.
men men, bilderna ovan visar lördagsförmiddagens sysselsättning, linda svängde helt plötsligt in på en väg medans jag inte förstod någonting, och det slutade med att vi hamnade hos hennes kompis nina och hennes pojkvänn, samt hans kompis, och med lite alkohol i kroppen så fick vi alla något att minnas!
de var så goa dessa tre människor alltså, och killarna kom nämligen från colombia och kunde bara lite svenska, men deras varma personligheter, att man kände sig så hemma samtidigt som man satt som ett frågetecken under alla spanska samtalsämnen, hur fina som helst!

RSS 2.0