onsdagen den 28 augusti, 2013.

tänka sig att jag somnade innan klockan tolv igår, och det var nog det tidigaste jag somnat på flera veckor, hur tragiskt det än må låta.
eftersom att jag och johanna gjorde någon typ av pakt att vi skulle kolla på alla idol tillsammans så är det i stort sett det vi har gjort, och idag var inget undantag.
nu har hon sovit över här i flera dagar, och det är sjukt hur mycket tryggare man sover bredvid någon, men tyvärr kan jag ju inte säga att jag somnade lika tidigt idag eftersom att klockan har passerat tolvslaget, men snart ska jag nog ta och krypa ner bredvid henne och försöka sova lite jag också.

Var är du, det kom från ingenstans, vem är du, du bara försvann.

 

Mitt hjärta kanske slutar slå, men filmen börjar om ändå.

det här med giffar, kan knappt minnas senast jag la upp en sådan här, så därför får hela tre stycken dyka upp nu.
de är kanske inte så roliga, vettiga eller normala, men det var en nattlig sysselsättning, så det så.
ska försöka hitta på lite coolare gifs tills nästa gång, för det är för jävla kul att redigera ihop dom ska ni veta!
men men, har spenderat hela dagen i farsta centrum med min fina mormor som är här på besök, hon är så fin att det gör ont.
men snart är det dags för festligheter nummer två, då det är förtioårsfest som står på schemat.

fredagen den 23 augusti, 2013.

ännu en sömnlös natt, men det är väl knappast någon nyhet för någon längre.
det slutade med egobilder och sådant som jag brukar sysselsätta mig med om nätterna, men vad gör väl det.
det är redan eftermiddag och jag bör nog börja ställa in mig på att det snart är alkohol och festligheter som gäller, för just nu känns min kropp inte alls så taggad på det, men jag är ju trots allt nyvaken.

torsdagen den 22 augusti, 2013.

idag vaknade jag sent, alldeles för sent, sju på kvällen.
jag känner mig som en misslyckad zombie eller liknande, och det varken låter eller är så kul. 
hur som helst, imorgon är det fredag och då blir det den sista utgången med våran älskade linnea, och oj vad jag tror att det kommer bli hur kul som helst.
tänkte ta mig ut på en liten joggingrunda nu för att ha gjort något vettigt idag iallafall, så vi hörs senare!

onsdagen den 21 augusti, 2013.

idag var jag ute och fotade denna söta lilla tös, vilket är mys pojkvän ahmeds, systerdotter.
det var en rätt ny upplevelse eftersom att jag inte fotot så mycket små, förutom på kalas och sådana saker.
det blev mer fotograferande efter  med johanna och hon lämnade precis mitt rum för sin hemväg.
och nu kommer vi hit, där jag säger hejdå till er för att möta linnea, krångligt, men men, pusshej. 

onsdagen den 21 augusti, 2013.

somnade inte förens vid halv elva igår, på morgonen, och att vända på dygnet så brutalt är fan inte bra.
jag sov iallafall bara fyra timmar så jag hoppas att jag ska kunna sova lite tidigare idag, klockan är ju trotts allt över tolv, så alltså hoppas jag på snart.
onsdagen är här och det närmar sig mer och mer fredag, helg och allt sådant bra som kommer med helger. 
nu tänkte jag gå upp och tvätta bort vampyrsminket som jag kladdat på mig, ibland  undrar jag om allt står rätt till där uppe i mitt huvud, för att sminka sig läskig och hälla låtsasblod från mungiporna i brist på något att göra låter då inte så normalt.

tisdagen den 20 augusti, 2013.

fick med mig johanna hem för att titta på tråkiga idol och för lite myspys.
sen satte vi på skönheten och odjuret tills johanna började snarka, och jag tror nog att hon behövde mer närhet än vad jag kunde ge henne och tog det första bästa, inte för att jag skulle kalla min skuggimo dålig eller ens nära ett odjur, han har faktiskt hjälpt många ensamma nätter ska ni veta! 
så ja, detta är läget i min säng nu, strax över tolv, och jag har väl några sömnlösa timmar kvar dock, men det är inget jag inte klarat förut, eller hur.

oh yeah your skin and bones, turn into something beautiful.

 
 

måndagen den 19 augusti, 2013.

lovade ju en ''room tour'' till dig som kommenterade förut, och jag tänkte att jag kunde använda denna sömnlösa natt till att fixa just det.
kanske ser ut som att jag överdrev lite med ljusen och så, men jag är faktiskt en sådan person som älskar tända ljus och gillar att ha det ofta, hehe.

söndagen den 18 augusti, 2013.

det känns som att det var ett tag sedan jag la upp en gammal bild, så därför känns det okej att göra det nu. 
på tal om snö, det känns som att vintern faktiskt snart är här, okej, om några månader kanske, men sommaren är i stort sett över för mig nu iallafall. 
men jag klagar inte, för det finns väl knappt något finare än när träden är som gulast, orangast och rödast och lägger sig på marken som ett täcke.
hur som helst, idag åkte jag och johanna in till rålamdshovsparken för att sätta oss ner och kolla på utebion, men regnet ville inte lämna oss och vi hamnade tillslut under en bro, åt mat och skvallrade, men det var lika fint det.
med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon för att assistera på lasses fotografering så borde jag sova, men jag har ju tyvärr vänt på dygnet och kommer väl somna tidigt på morgonen som vanligt nu för tiden.

I staden som jag trodde jag träffat alla, fick du mitt hjärta att stanna.

 
 

fredagen den 16 augusti, 2013.

så, blev tyvärr inga fler bilder eftersom att jag filmade det mesta, och nu kommer vi ju till det här med att filmen jag redigerade blev för stor för vimeo, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, känns som youtube är enda lösningen, men jag vill inte ha mina videos där.
vet ingen någon annan videosida man kan ladda upp på som funkar till bloggar?

16.08.2013 - kommentarer

har fått lite kommentarer som jag tänkte svara på nu och jag kan väl börja med ett tack, uppskattar era fina ord otroligt mycket!
ska vi se, jag kan börja med redigeringen och den sker i photoshop cs3.
jag använder mig mycket av actions, vilket man laddar ner via deviantart.com, där det finns många färdiga redigeringar som man kan justera i efterhand.
något som är viktigt att göra först av allt är att skapa ett dubbelt lager av bilden, så att man lätt kan börja om om något blev fel, istället för att ha förstöra orginalbilden, vilket tog mig år innan jag började komma ihåg!
men, det jag använder mest är curves, där jag kan fixa till kontrast, ljusare och mörkare bilder m.m.
och något som jag är fast med är selective color, och det är där jag ändrar färgerna, så som min kära gröna skog till blå.
känns lite svårt att sitta och förklara eftersom att jag inte helt vet riktigt exakt vad ni mest skulle vilja veta, men finns det något speciellt så får jag försöka på svara det!
och det här med slutartid, iso m.m är helt olika, jag är en sådan som alltid bara kör, tänker inte speciellt proffsigt om att allt ska va inställt perfekt utan ändrar mest efter vad jag tycker ser bra ut. 
när det är lite mörkare så använder jag ofta iso1600, trotts att bilderna blir kornigare så gör det inte mig något eftersom att jag mest använder mina bilder i bloggen och inte för att skriva ut dom i större format. 
men det är ju alltid bra att ha så lågt iso som möjligt för att undvika dåligare kvalité, i dagsljus har jag allt från iso100 till 400.
 
jag har gjort det förut, men mitt rum har dock ändrats ganska mycket sedan senast så det kan jag försöka göra imorgon!
tycker själv att det är otroligt kul att se andras rum, så det är kul att jag inte är ensam om det!
 
och ja snygg-louise, hehe jag lovar jag ska lägga upp dom så snabbt som möjligt, ni vet att jag är otroligt dålig på att passa tider hihi.
och förresten, märkte nu att jag glömde bort ip adresserna, och jag hoppas inte det gjorde något, för nu orkar jag inte göra om allt hehe.

Jag glömmer att vi glömt allt om varann, alla har vi fastnat hos någon nånstans.


torsdagen den 15 augusti, 2013.

fick med mig min mor och bror ut till skogen idag för att jag inte ville gå ut och fota själv.
känns äntligen som att jag har fått tillbaka lite passion för min fotografering, även om det nu kanske mest är mina ego-foton-i-en-blå-redigerad-skog-bilder.
men jag kan inte rå för det, jag gillar att ta den typen av bilder, att göra om alla färger till någon typ av sagovärldsfärger. 
det får man ju ha olika åsikter om, men så vill jag helt enkelt ha dom!
alltså tog jag några sådana typer av bilder idag och dom dyker nog upp så smånigom, men nu har jag inte tid för det, för min johanna ville ut på promenad, och det tackar jag aldrig nej till.

setting fire to our insides for fun, collecting names of the lovers that went wrong.


Måndagen den 12 augusti, 2013.

jag vaknade upp till den jobbiga veckan idag och den tiden är fan aldrig passande, så därför orkade jag bara redigera en bild från linneas avskedsfest, dom andra får komma upp här senare. 
försöker piggna till lite eftersom att jag funderar på att följa med till panda da panda på grönan ikväll, ligger jag bara inne hela dagen kommer jag få panik vilket fall som helst, så nu jävlar får det ge sig!

Lördagen den 10 augusti, 2013.

spenderade lite tid med filuren ovan igår kväll sittandes och liggandes uppe på fåfängan.
vi hade picknick och låg ner och skrattade åt det mesta, tills stjärnorna kom upp och fyverkerier hamnade ovanför oss, förjävla fint.
om det hade varit en dejt så hade det fan varit den bästa dejten i världen tror jag.
hur som helst är det nog dags att jag börjar fixa mig lite, eftersom att just hon där uppe ska ha sin lilla fest idag, och jag tror nog att detta kan bli den roligaste kvällen på länge, kanske den sorgligaste också, men det märker vi helt enkelt.

Jag ska vara som färger som bara syns på natten, pt.2

 
 

fredagen den 9 augusti, 2013.

då var de få dagarna i västkusten över och dom satt jävligt fint ska ni veta!
dopp, fiskning, smögen och 5-kamp var väl en liten, liten sumering som känns nog att skriva. 
idag är det fredag, imorgon är det lördag, och imorgon, imorgon har linnea sin avskedningsfest där reglerna lyder: inge tårar, inge presenter och att bli dyngraka.
vi får väl se om alla kommer kunna hålla dessa regler, men kära lille linnea, du åker ju faktiskt bort i ett helt år.

Söndagen den 4 augsti, 2013.

det känns som en bra ide att försvinna iväg lite från verkligheten nu, och då finns det väl inget bättre ställe än kära västkusten.
lite nya bilder till bloggen skulle ju inte skada heller, speciellt inte från kustens landskap.
hur som helst, jag är väl tillbaka fram mot torsdagen, så hörs vi inte innan det hörs vi helt enkelt då!

torsdagen den 1 augusti, 2013.

johanna, jag varnar dig redan nu i förväg, så att du inte läser kommande mening.
tänk att sommaren på ett sätt är över nu, jag kan lungt säga att denna sommar har glidit förbi snabbare än någonsin och det gör ont i hjärtat.
tekniskt sett så har den ju gått lika snabbt som alla andra, men denna har verkligen känts så himla, osomrig och, snabb.
hur som helst, för att sluta med det deprimerande så ska jag ta mig in mot stockholm med susanne och susanne, min mamma och granne så att säga, för att sätta oss någonstans, man får väl helt enkelt ta vara på sommaren som är kvar nu så länge man kan.

RSS 2.0