söndagen den 30 juni, 2013.

idag är det söndag och en ny vecka har gått förbi, en väldigt speciellt och jobbig vecka.
hur som helst, igår ''firade'' vi min nittonårsdag som egentligen tar plats imorgon, men vi satt ute på min baksida och sedan vinglade vi längst stockholms gator.
jag tog tyvärr inte fler bilder än på dessa två filurer ovan, men dom får helt enkelt duga.

Älskling, sommaren kommer långsamt, Tänk om du kunde se.

att ni fortfaranda tittar in här alltså, det får mig nästan att få lite skuldkänslor. 
nej men, för att dra ner på dramatiken så kan jag väl iallafall be om ursäkt, speciellt riktat mot dig linnea.
det jobbiga med dessa uppehåll är att man glömmer bort saker man planerat eller lovat att lägga upp, men jag vet iallafall att jag har skansenbilderna, midsommarvideon, förrigårs fisketur och förhoppningsvis johannavideon kvar, men istället för att pladdra kanske jag ska sätta igång med just det.
förresten, jag kan faktiskt skylla lite på att jag inte kommer hem förens vid halv åtta varje dag nu, och har faktiskt inte rört min dator på hur många dagar som helst, nästan lite sorgset.

Midsommar 2013


onsdagen den 19 juni, 2013.

kan knappt komma ihåg senast jag gick upp vid åtta tiden, har nog vant mig med sovmorgonsdelen lite för mycket.
med tanke på att jag inte somnade förens efter klockan fem i morse gör ju inte dessa få timmars sömn så mycket roligare, men det är sådant man får ta helt enkelt.
anledningen till att jag är uppe nu är för att jag ska assistera på en fotografering igen, och det blir nog lika kul som senast, oavsett sömntimmarna.

måndagen den 17 juni, 2013.

spenderade måndagen med johanna promenerandes från centralen till skinnarviksberget där vi hade oss en lite picknick. 
johanna är nog den vännen jag har som är mig mest lik, speciellt när det gäller saker att tycka om att göra. 
tänk vad lätt det hade varit om hon vore en kille, eller om jag var lagd åt det andra hållet, hur som helst nöjer jag mig med henne som en vän som tur är, så vi fick oss lite tjejsnack och kom inte hem förens efter midnatt.
 

måndagen den 17 juni, 2013.

har fått ett litet extra jobb medans my och hennes pojkvän åker utomlands om en vecka, vilket är att sälja jordgubbar.
perfekta fickpengar inför min första utlandsresa, kan ni förstå hur stort det är för mig?
hur som helst måste jag skynda mig, då jag ska till stan och filma lite med johanna till solnedgången, men jag har lite bilder att ta igen med här på bloggen känner jag så förhoppningsvis tar ja tag i det imorgon!

tisdagen den 11 juni, 2013.

bjussar på dessa två bilder från i natt för att på något sätt säga godnatt. 
det var marlene, emilia och emmas slutskiva då vi firat deras student under dagen, men dom bilderna får vänta lite, iallafall tills imorgon. 
mådde så sjukt bra i natt, men mindre bra när jag vaknade, fy för att bakfylla ens existerar.

cards kept close to our chest, that's where your secrets kept.


fredagen den 7 juni, 2013 - Linneas student

 i fredags firade vi linneas och mys student, bilderna får tala för sig själv, men det var en överdrivet bra kväll!
 
 
 
 

Torsdagen den 6 juni, 2013.

för att kanske tala om studenten i allmänhet så blev det en otroligt bra dag, vädret var på topp och vilket alla samtligas humör verkade vara.
det började hemma hos karolina i tumba där det bjöds på champagnefrukost, där befann sig de närmsta klassvännerna och det var urmysigt. 
studentfotografering, tårtor och stolar i aulan var vi med om efter, tills det var dags att springa ut och möta folkmassan. 
jag har jättesvårt för sådant och ångrar att jag inte var dygnrak eller något liknande så att jag hade vågat springa och kanske skrikit lite mer, men i stället gick jag och kollade ner i marken lite skamset. 
hur som helst, lyckan som uppstod när man mötte upp familjen, släkten och vänner var ju dock en otrolig känsla!
men nu kommer vi till dagens snesteg, flaket.
högtalarna gick sönder direkt och vi blev riktigt sena, samt åkte åt det andra hållet än vart vi egentligen skulle, men oavsett att det inte fanns musik så hade jag kul, och det verkade dom flesta ha. 
fick vänta på skjuts i södertälje innan jag äntligen lyckades hamna i mitt hem med ett varmt välkomnande och en välförtjänt dusch, och det gjorde väntan värd.
fick massa fina saker, samt femtusenåttahundra kronor sammanlagt, och det kan man ju inget annat att tacka för, nu känns utomlandsresan nära, och det flyger fjärilarna runt av.

Studenten 2013, Part.3

Mottagningen, (tog tyvärr inga bilder när min släkt och nära var här, utan bara på senare kvällen, lite tråkigt var det ju occkå att det var så många andra som tog studenten och inte kunde komma, men det var lika kul ändå)

Studenten 2013, Part.2

Utspringet, (bilderna efter den första bilden står väl min mor och min lillebror för)

Studenten 2013, Part.1

Champagnefrukosten, (och jag är faktiskt inte så kort som på bilden under, utan att jag bara var den enda som inte hade på sina klackskor då, så det så)

tisdagen den 4 juni, 2013.

usch vad jag kommer sakna mina fina, knasiga och ibland jobbiga klassvänner, och gurra såklart, som aldrig vill vara med på bild.

tisdagen den 4 juni, 2013.

kom hem med dessa två klädesplagg idag, efter att ha varit i farsta centrum med min storesyster, men det är sånt som är varmt välkommet till garderoben nu när sommaren faktiskt är här, så det så. 
imorgon smäller det, vilket restulterar att jag måste sätta igång att hjälpa till med att storstäda huset och göra smörgåstårtor, men den känns faktiskt okej när man vet vilket syfte man måste göra det till.

Camilla Jonsson part.3


Måndagen den 3 juni, 2013.

okej, måndagen är här och det är endast två dagar kvar till studenten är här.
och att sommaren har kommit fram hoppas jag nog att vi alla kan hålla med om, för att inte tala om alla sablans mygg som har kommit fram nu. 
det var fullt av mygg ute på nicklas land och både jag och sandra blev två röda prickar tillslut. 
räknade mina myggbett på benen igår och hamnade över trettio stycken, bara på benen, vilket resulterade att jag vaknade vid fem imorse, bara för att det kliade så himla mycket. 
hade glömt bort vilken pina det är med myggbett, och att få dom precis lagom till studenten också är ju verkligen, verkligen underbart.

Och vi ska dansa i neon

lite klyschig rubrik kanske, men igår fick jag med mig en neongul kjol hem, och det kan nog varit den första gången jag köpte något utan att prova innan, och det visade sig att den var lite mer genomskinlig än var den kanske borde ha varit. 
det går liksom knappt att ha trosor under, för då syns dom, gånger tusen, men men, jag kan nog leva med att det saknas nittionio kronor från mitt konto.

Lördagen den 1 juni, 2013.

igår så var jag och mamma på camillas, på bilden ovan, studentmottagning, kan ju vara rätt så ärlig när jag säger att jag inte mår på topp idag, men det är sådant som man får ta. 
''jennie, jag har vunnit tio tusen'' säger min mamma, ja tio tusen gånger på deras gubbrocksfrågesport rättare sagt, men det var ju inte så konstigt att hon kunde varenda låt eftersom att hon är gift med någon som alltid har terrat oss med hans gubbrock, min pappa såklart. 
hur som helst, dags att börja fixa mig lite för att spendera natten över på nicklas landställe, så vi hörs!

RSS 2.0