Fredagen den 29 november, 2013.

eftersom att jag bor så pass nära mitt jobb så har jag lyxen att kunna gå hem varje rast, och det tar jag vara på.
hur som helst, igår blev det årets första pepparkaksbak, och tragiskt nog så blir det nästan tråkigare för varje år som går, för varje siffra högre man fyller det vill säga.
fick iallafall något att fota, för det finns faktiskt inte så mycket att fota längre, det är mörkt när jag går till jobbet och mörkt när jag går hem, och det är faktiskt inte lika kul att fota när det är mörkt.
hur som helst, nu har tiden rullat iväg lite snabbare än vad jag trodde och det är dags att gå mina högst trettio sekunder tillbaka.

Ser dig leende, tyst och kall. hand i hand fast vi inte får varann.


Vi är inte sådana som i slutet får varann.


Söndagen den 10 november, 2013.

det är ju ingen ide att ursäkta sig längre för sina uppehåll för jag tror faktiskt ni är alldeles för vana med det nu.
hur som helst, har känt mig relativt frisk i helgen, dock beror det ju troligtvis på all hostmedicin och penicillin ätadet och tack gode gud att det är påväg bort nu, för jag trodde nästan att jag skulle gå under där i ett tag. 
men komplimanger, jag blir nästan ledsen över att jag inte går runt och ger komplimanger till varenda människa jag ser, för det gör så otroligt mycket, iallafall för mig. 
det är bland det bästa jag vet när någon främling bara kan stoppa en, mitt på ljusa dagen eller på kvällen bara för att ge en komplimang och sedan bara traska vidare. 
igår sa en bartender, ''du har ett sådant utseende som får en att bli glad när man mår som dåligast, du har en sådan utstrålning'', och sedan var det inge mer med det. 
det gjorde hela min kväll, jag kan faktiskt inte släppa hur några få ord kan göra så mycket, speciellt av någon främmande person. 
eller jo okej, jag tror faktiskt att jag släpper det nu för nu har jag filosiferat av mig lite för mycket kanske, men ärligt, komplimanger säger jag bara!

Måndagen den 4 november, 2013.

jag fick tyvärr inte vara så vuxen idag, utan blev istället sängliggandes hela dagen. 
har varit förkyld i flera veckor nu och tyvärr har hostan tagit över, jag tror att jag sammanlagt hade sovit någon timme innan jag skulle upp för jobbet.
jag vaknade upp var tionde minut kändes det som av att jag hostade så mycket att jag fick panikattacker och blev helt kallsvettig, men jag lever ju, eller hur. 
hur som helst har jag städat mitt rum eftersom att jag har varit ganska så duktig på att kasta allting runt omkring mig på senaste, men att nu få lägga sig i ett helt nystädat och ljustänt rum är ju inte det värsta. 
och till dig som frågade hur jag gjorde effekten på bilderna i inlägget under så använder jag inställningen AV på kameran som sköter ljuset.

söndagen den 3 november, 2013.

för en gångs skull tänkte jag att, nej nu tar jag med mig kameran och fotar en massa. 
men ack nej, jag glömde till och med bort att jag hade med mig den tills klockan blev runt halv tre och jag skulle röra mig hemåt. 
så jag tog fram den, sprang runt och fotade de som var kvar och vips så blev det lite liv här på bloggen iallafall.
hur som helst, amanda och emma på bilden högst upp var de som firades denna kväll. 
nu är det en tråkig och mörk söndag och snart en ny vecka, men jag fick ju iallafall förlängt i ett halvår på jobbet förra veckan, så imorgon kan jag känna mig ett snäpp vuxnare på riktigt.

RSS 2.0