jag ska vara som färger som bara syns på natten.

hade väl helt enkelt inget bättre för mig denna sega och regninga dag.

Tunisien 2013, part.2


onsdagen den 24 juli, 2013.

glömde ju bort att lägga in videon från midsommaren som jag slänge ihop för några veckor sen, bättre sent än aldrig, eller hur.

onsdagen den 24 juli, 2013.

igår tog jag med mig johanna till grönalund för att få se på ett av mina absoluta favoritband, urban cone. 
deras låtar är så fina och dom känns rakt in i kroppen när dom spelas.
en timma går alldeles för fort och om jag hade fått bestämma hade jag spelat den timmen på repeat i flera veckor framöver.

tisdagen den 23 juli, 2013.

det är tyvärr sant, vi bestämde oss för några veckor sedan att det vore bäst om vi gjorde slut eftersom att det inte har varit detsamma på senaste tiden. 
som ni vet så var jag och mattias så himla olika, vi gillade olika om allt och tyckte olika om allt, det fanns inte mycket vi hade gemensamt, men vi har ju trots allt hållt ihop i två år så något gott måste det ha gjort ändå.
han är en av de ödmjukaste och snällaste människor jag har träffat, jag älskade honom så himla mycket, vilket jag än gör, men ibland känner man bara att det får räcka och att man ska vara glada för tiden man har upplevt tillsammans.
eftersom att vi båda kom fram till beslutet så har det ju gjort att vi absolut inte är ovänner eller liknande, vi kan fortfarande umgås, och vi var ju till och med i tunisien tillsammans.
och ja, jag vet att det ''oftast'' inte brukar funka med vänskapsrelationer efter ett break up, men han var personen jag absolut delade med mig om allt till, och det är ingen jag vill förlora än, därför försöker vi hellre stanna kvar som vänner, men det är otroligt läskigt att se att man redan nu glider isär alldeles för mycket.

Tunisien 2013, part.1


Lördagen den 20 juli, 2013.

skäms nästan för att jag kommer tillbaka från tunisien och kan bara dela med mig av mobilbilder, jag hittar inte min sticka till datan så för nu får jag använda mig av dessa två bilder från mobilen!
det var en upplevelse, minst sagt, feber, värme, havet, pizza, solning, förjävla jobbiga säljare och en vecka senare så befinner jag mig i mitt egna land. 
jag har i stort sett levt på pizza och pommes frites hela veckan, jag var tyvärr inget störra fan av deras mat, men jag har ju jävligt svårt för att äta nya saker och så.
vi träffade andra svenskar och något denna vecka har varit är lugn, men sånt behövs väl också!
får se om jag berättar mer när jag kan lägga in mina bilder från kameran, det tror jag nog, för det är inte bara några bilder!

och mitt hjärta som slår dubbla slag, vill väl inte du veta av.

fredag, den tolfte, dagen som kommer förändra mitt liv för all framtid. 
idag slår en av mina största drömmar in, något jag har drömt om så länge jag kan minnas. 
om mindre än ett dygn, sitter jag på ett flygplan, för första gången, påväg till ett främmande land, för första gången.
om vi bortser scandinavien så ska jag för första gången sätta min fot i ett tropiskt land, känna en annan typ av värme, se klart vatten och äkta palmer. 
jag har nog inte riktigt smällt det än, men oj vad jag kommer inse det när jag vaknar upp, när det sista har packats och vi sitter i bilen påväg till arlanda.
jag har drömt om detta, att åka utomlands menar jag då och dessa drömmar lyckas alltid misslyckas med något, oftast så brukar jag glömma kameran eller minneskortet, och jag har upplevt det för många gånger i mitt huvud att det inte finns en chans att jag skulle glömma det viktigaste ''igen''.
nu har klockan tickat iväg alldeles för snabbt, så nu ska jag natta mina fjärilar i magen och få tiden att rulla på snabbare, hörs vi inte imorgon så hörs vi om en vecka, so long!
 

torsdagen den 11 juli, 2013.

fick mig en tur in till stan med min mor och lillebror för att träffa mormor och morfar, dom är så fina dom.
vi satt och drack lite och tog en långpromenad, och vi hamnade inte hemma förens elva på kvällen.
men, nu är klockan över tolv och en ny dag är kommen, en väldigt speciellt dag så att säga.

onsdagen den 10 juli, 2013.

om jag ändå kunde säga att jag legat inne och läst böcker hela denna regniga dagen, men ack nej så är denna bild gammal den med.
tog ordet soffpotatis till en helt ny nivå med marlene framför the valleys, och vart denna onsdag kommer sluta, vet jag inte än.

tisdagen den 9 juli, 2013.

trots att jag badade hela dagen och hade det urmysigt så åkte kameran aldrig fram, och jag skäms nästan för det!
därför så lägger jag som vanligt nu för tiden upp en äldre bild, från då jag fotade jonathan för några veckor sedan, eftersom att jag knappt lagt upp några av dom bilderna här alls.
för att gå tillbaka till den soliga dagen och all tid i vattnet så badade jag nästan så mycket ett jag sprack, okej kanske inte bokstavligen, men väldigt mycket var det.
lyckades bli jävligt brun och brände mig på de flesta delarna av kroppen, men för mig bugar och bockar jag bara för det!

Måndagen den 8 juli, 2013.

jag kan knappt rå för längre att jag är så dålig på att fota, blogga och överhuvud taget komma ihåg vad jag gör om dagarna.
hur som helst tog jag mitt första dopp igår, samt idag. 
jag hade glömt bort hur mycket jag gillar att bada på sommaren, jag är en sådan person som hellre är i vattnet än att ligga och sola, jag är faktiskt inget fan alls av att ligga och sola på stränder, eftersom jag verkligen ogillar bikiniränder.
men men, förhoppningsvis blir det av att bada imorgon också, och då ska jag ta mig fan släpa med mig kameran, så det så.

fredagen den 5 juli, 2013

att det redan är fredag, dagarna går så himla snabbt nu alltså och det känns nästan både positivt och negativt.
men men, idag har jag ingen lust alls till att göra något speciellt, så nu inväntar jag min mor och hennes kompis annie för lite grillning och gos med hennes hund.
om ändå jag också kunde få ha en hund, du är för evigt skyldig mig mamma för din allergi.
förövrigt, tänk att det gått prick en månad idag sedan jag slutade gymnaiset, för all framtid, underbar känsla!

Avicii - Hey brother

nya favoritlåten, helt klart, jävla malle.

torsdagen den 4 juli, 2013.

igår så körde vi väl lite på hela den här ''lill-lördag'' stilen, vilket började med restaurang, sedan satte vi oss på medis, och till slut på 54an.
att få dansa ut lite satt absolut inte fel, så det tackar jag för, mer än så finns det väl inte att säga!

torsdagen den 4 juli, 2013.

det är alltid kul när man får kommentarer, speciellt goa ord, så tack för det!
hur som helst så kom den lila, samt blåa bikinin och svartprickiga kjolen från H&M, svartvita magtröjan och den rosa bikinin från new yorker, och den vinröda bustiern och vita kjolen från vero moda!  

onsdagen den 3 juli, 2013.

fick med mig detta hem här om dagen, de tre bikinisarna ovan gick bara på runt tvåhundra kronor sammanlagt, så nu kanske man blir lite taggad till att bada, hur som helst måste jag gå, tänkte bara slänga in en liten uppdatering.

den första juli, 2013.

jahap, denna födelsedag var nog en av dom konstigaste på länge, därför kändes det inte så konstigt att lägga in två gamla bilder på linnea heller.
jag har jobbat hela dagen, och fick besök av min mor som kom dit och tog med sig mac donalds till vår lilla picknick vi hade, precis bredvid en bilväg.
hur som helst har jag ju redan firats av mina vänner, så det har verkligen inte känts som att det var idag jag blev hela nitton år.
så, nu påbörjar jag året som sägs vara det onödigaste året i ens liv, om jag minns rätt, och för att vara ärlig så började ju den första dagen exakt så, så jag tror att de flesta talar sanning.

RSS 2.0