31 januari, 2013

alltså jag ber om ursäkt för att det bara kommer upp liknande bilder nu, men jag kan inte rå för det!
jag har faktiskt alltid sett fram emot att få ta bilder på mig själv varje dag, den dagen jag fick en fjärrutlösare, och nu har jag ju det så, hehe.
annars så ska vi snart åka iväg och köpa något tjockt och gott som man kan tugga på ikväll, för det är ju mattias favoritprogram på tv idag, eller kanske inte, men jag ska iallafall titta på världens bästa program, fråga olle dokumentären haha!

30 januari, 2013

blev en till liten dagens klädsel eller vad man ska kalla det, men jag tycker faktiskt det är ganska roligt att fota det, så det blir väl lite nya grejen nu, kanske.
måste dock hitta på något att kalla det för jag tycker att allt låter så töntigt, så som outfit och så vidare, svårt faktiskt!
annars så vill jag nog bara att resten av denna dag och morgondagen ska gå över så snabbt som möjligt, för nu längtar jag tillbaka till mitt andra hem i södertälje, saknar alla fina människor som gömmer sig där.
 

30 januari, 2013

eftersom att mattias har sovit sen nästan klockan nio, och så uttråkad som jag blev så åkte nagellacken fram.
min tanke från början var att prova på water marbling, eftersom att det är så himla fint, men det gick inte alls så bra som jag hoppades på, det blev lite mer av en pannkaka hela tiden.
antar att jag inte har rätt typer av nagellack och så vidare, men hur som helst så fick det bli något lite mer enklare.
men, nu väntar en uppvärmd spaghetti och köttfärssås tallrik framför gårdagens 90210's avsnitt, dö fint!

Bring me the horizon - Shadow Moses

får tillbaka lite fan girl känslor, hur fin låt som helst och hur grym video.

29 januari, 2013

fångade min favorit maträtt på bild innan den hade gjorts, och gott blev det som vanligt!
vill bara att den här veckan ska gå fort för jag vill så gärna ha helg nu, nu och nu.
hade väl inte så mycket vettigt att dela med mig av, och man ser inte så mycket mat här på bloggen, så nu fick det bli lite mat också, hejdå.

29 januari, 2013 - 01:41

här har ni min nattliga sysselsättning, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, oh well.
när jag gick ner och la mig så låg mattias och sussade så gott, tills han vaknade och sa att han ville klippa sig kortare imorgon, eftersom att hans hår börjar bli så sliskigt långt nu.
så jag tog fram kameran och tog en bild på honom, där han knappt kunde hålla ögonen öppna och sen googlade han fram sin nya frilla, han ser nästan ut som en trött liten hund hihi.
det kanske inte ser så jätte verkligt ut, och nu i efterhand så blev det väldigt justin bieber liknande tycker jag, och jag tror inte att han kommer bli så glad över det imorgon när han får se den här bilden, speciellt inte över att jag lagt ut den här, men hehe.
jaja, tror att det är dags för ett godnatt nu, så vi hörs imorgon!

28 januari, 2013

ville prova på min fjärrutlösare som jag har suktat efter i år nu, men alla kameror jag har haft hitintills har inte haft den tillgången, om man inte ville ha en fjärrkontroll med en meter lång sladd det vill säga.
hur som helst så var väl det lättaste att fota en liten ''dagens klädsel'' eller liknande, så jag fick med mig kameran och stativet ut på baksidan och gjorde det.
måste dock lära mig lite om vilka ansiktsuttryck som kommer att se bra ut på bild, för jag såg nästan ut som om jag skulle döda någon på alla bilder, eller raka motsattsen.
men men, jag tror nog att det kommer komma mycket mera bilder på mig själv och sånt nu när jag ser fram emot det, för det är så himla mycket roligare att kunna fota sig själv när man inte behöver springa fram och tillbaka stup i kvarten, snarare sekunden, men det återstår väl att se!

27 januari, 2013 - hällefors

här är lite bilder från helgen och på mina otroligt fina morföräldrar.
vi har kollat på mängder av bilder och en massa videoklipp på när jag var liten och jag tror aldrig jag har hört min mamma och mattias skratta så mycket som vi gjorde till julaftonsvideon när jag var tre år.
sen blev det en massa gamla bilder på min mormor och morfar, och det är helt sjukt hur kul dom verkar ha haft det i livet.
dom har haft sitt motorcykelgäng och upplevt delar av världen tillsammans, snacka om en stor familj dom har fått ta del av under åren.
när jag blir äldre vill jag ha lika kul som dom har haft, ser faktiskt upp till deras färd genom livet på något sätt och vis, men hur som helst så var det som sagt riktigt skönt att åka bort lite!
 

27 januari, 2013 - nya kärleken!

en otroligt mysig helg senare är jag hemma, något stort fick jag med mig hem också
på vägen hem stannade mattias utanför mediamarkt och tack vara mattias och hans pappa är jag nu ägare till en ny älskling, alltså den älsklingen på bilden ovan!
tror inte riktigt jag kan förklara min lycka jag känner just nu, med tanke på att min gamla kamera var på väg att ge upp om mig så kunde det inte ha hänt i ett bättre tillfälle!
tänkte redigera lite bilder från helgen, när jag har lekt klart med den nya kameran det vill säga, så vi hörs senare!

25 januari, 2013

nu säger jag ett litet hejdå och välkomnar alla mil som väntar oss, och jag vet inte om vi kommer höras mer idag, eller imorgon, men annars så kanske jag har lite bilder att dela med mig av på söndag, eller måndag..
puss och hej, förresten låter det som att jag ska åka iväg i ett år eller så, haha.

24 januari, 2013

en dag kvar, sen åker vi iväg över helgen och det sitter faktiskt riktigt fint.
saknar min mommo och moffa, trotts att jag senast såg dom i julas, men det är alldeles för sällan sen dom flyttade från stockholm.
men efter trettio mil så är vi tillslut där och myser, förresten så är katten på bilden ovan marios lilla kisse, svart som natten!

och mitt hjärta som slår dubbla slag, vill väl inte du veta av.

Hej onsdagen den tjugotredje januari.

22 januari, 2013 - tatuering

det här var det bästa bilderna jag kunde fixa idag, gick ut lite för sent för att fota dom, men jag kommer nog ta bättre bilder någongång, jag ska ju trotts allt ha dom i hela mitt liv.

02:27, Här kommer jag med hjärtat i handen part.?

jag hatar, hatar, hatar, hatar sömnlösa nätter, ni är inte bra för mig, inte alls.
jag förstår inte varför jag ska vara en sådan expert på att plåga mig själv, gång på gång när man egentligen borde ha fullt upp med en massa fina drömmar istället.
det hackar till i magen, och igen när jag tänker, det är liksom som att jag hugger mig själv, med mina bara tankar.
hur kan jag bry mig så hemskt mycket om saker som hänt för år sedan, eller för någon vecka sedan, hur jag kan påverkas så mycket att sådant jag ångrar, sånt som egentligen kanske inte borde skett, men som skedde.
sådant som jag ligger och gråter mig till sömns för är sådant en annan person skulle skratta åt, glömma bort och gå vidare över på någon sekund, men sånt kan inte jag, inte lilla jennie.
jag ser framåt i tiden och oroar mig för skolan, för all press och för allt som jag egentligen borde ha hållt på med under min tid ifrån skolan, men det är liksom för mycket, det går liksom inte.
jag borde må så bra, jag har träffat otroligt fina människor de senaste året, och jag har kvar dom som jag verkligen behöver, världens bästa mamma och världens finaste pojkvän som jag vet skulle göra allt för mig, i princip.
men ändå så är det alla dessa små negativa saker som tar över alla stora positiva saker jag har i mitt liv.
det är väl klart att man inte får världens bästa självkänsla när man har varit smal som en pinne, liten och blivit nertrampad och retad den största delen av sin barndom, men det är inte mänskligt att fortfarande kunna ta åt sig så mycket som jag kan göra.
jag önska att jag bara kunde släppa de saker som tynger ner mig, som får mig att må som dåligast när jag som minst borde.
man lär sig av sina misstag, eller hur är det man säger, borde nog ta lärdom av de kloka orden medans jag fortfarande är ung och har råd med alla dessa ''misstag''.

21 januari, 2013

tänk att det som förevigt fastnade på min kropp idag var något som jag ville göra för över två år sedan.
ni som har följt min blogg länge nu kommer nog ihåg när jag tjatade om det förut, och jag är nästan arg för att jag inte gjorde det på den tiden så att jag slapp smärtan jag var med om idag, ska jag vara ärlig så skulle jag inte göra om det, inte på det stället iallafall!
hur som helst så är det gjort, och jag har inte riktigt hunnit kolla så noggrant än, men allt såg bra ut, och jag får kolla vidare på det imorgon istället.
för nu får jag lita på mattias, marios och mayas ord, för enligt dom blev det grymt, och det är vad jag hoppas på.
tänkte försöka fota de imorgon, så antingen så får ni se det då, eller innan veckan är slut.
och jag tänkte på en sak idag, och det är hur otroligt mesig jag har blivit på senaste, förut älskade jag att utsätta mig för smärta, eller alltså inte på ett läskigt sätt, utan att jag blev mer uttråkad över att inte göra något nytt på kroppen, var det inte tatuering så var det piercingar.
sex nålar har åkt igenom min hud och inte skrämde det mig då, medans jag nu aldrig skulle våga göra om det, att göra en andra tatuering var nog gränsen, för jag var riktigt nära på att tuppa av ett par gånger!
äsch, får se vad som händer nästa gång, eftersom att jag faktiskt alltid har velat ha tatueringar på hela kroppen, men det får nog blir om något år eller tvåsiffrigt, hur som helst så är det tid för att slappna av och bara andas lite mer än vad jag har gjort idag.

19 januari, 2013


19 januari, 2013

trotts att jag vaknade lagom tidigt och fick se solen glippa fram genom persiennerna så tog det inte en lång stund innan den lilla lyckliga studen var över.
tillslut åkte värmekudden fram och tårarna började rinna ner längst kinderna med ett vridande och vändande tills hela sängen var upp och ner, det är inte rättvist att man ska behöva ha en sådan smärta varje månad.
lite värktabletter och lite mer sömn så var det tillslut över, fick ju dock inte uppleva den fina dagen förutom att hinna utanför dörren bara några minuter innan det skulle börja bli mörkt igen, men det är väl bättre än inget.
men igår, igår så var jag och mattias med mario och maya, och för att inte tala om hur jag och maya utklassade killarna på med andra ord, gång på gång tills mario blev alldeles tjurig.
hur som helst så blir det nog stanley's idag, är faktiskt sugen på att dansa tills allt annat än magen värker.

18 januari, 2013

03:43, och jag antar att det är dags för ett godnatt, speciellt med en gammal sömntablett i systemet som bara ber mig om att släppa allt och sova, så nu ger jag upp min data, för nu.
förresten, ser ni att det ser ut som att jag har en katt och hund liknande sak mellan mina ben, lite sådär creepy.

17 januari, 2013

inatt, eller ja, jag somnade vid sex imorse så jag antar att det inte riktigt var i natt, men med tanke på att jag sov sexton timmar igår så var det ju inte så konstigt.
medans mattias låg och sov slängde jag på taklampan på starkaste ljusstyrkan och släpade fram världens starkaste lampa som passar perfekt som en liten egen studio om man säger så.
det kanske blev en ny header, jag är inte riktigt säker, men jag måste nog byta min header snart alltså, fastän det är så himla svårt att släppa taget om den.
jaja, godmorgon kanske jag även ska säga, nu är det dags för frukost/lunch och invänta på att gubben min ska komma hem från jobbet.

15 januari, 2013

och äntligen är jag hemma från jobbet, klockan halv sju.
den här dagen har jag inte gått igenom lätt kan jag säga, men tanke på att jag sov två, tre timmar i natt igen på grund av min jävla hosta.
jag hostar så mycket att jag inte får någon luft och vaknar upp med panikattacker.
blev en jävla massa svärord i natt, tror att mattias blev rätt rädd när han vaknade upp till det faktiskt.
hur som helst så sydde jag några till rosetter igår, snacka om att jag måste börja sy annat nu alltså, innan hela rummet kommer att vara fullt av dom.
kan visa dom senare någon gång, nu ska jag nog äta och ikväll ska jag fan i mig somna i tid!

14.01.2013 - Go on and take a bow

nu var det dags igen, så hej på er, god natt kanske man också kan säga, men det får jag väl göra sen istället.
lördagen bestod av en massa öl och kortspel, tills vi tillslut stod och vinglade ute på dansgolvet på krogen de sista två timmarna.
det var faktiskt riktigt roligt, men eftersom att jag bara hade ätit ''six chicken nuggets'' (som jag sa några femtioelva gånger igår) så blev jag rätt full igen, fast den här gången kunde jag iallafall gå och mådde bra så det var inte i närheten av förra gången.
jag äter knappt längre, eller alltså jag vill, men jag får inte i mig någonting, är hungrig men efter någon tugga så blir jag jätte äcklad och inte kan äta mer.
lite jobbigt för det gör mig så sjukt seg, men hur som helst så ligger mattias och sussar så sött, medans jag inte alls kan sova.
idag åkte något fram som jag inte har rört på år, trotts att jag fick mvg i det i skolan, och älskade det, hur som helst så var det symaskinen som kom fram och några gamla lakan som klipptes sönder.
har saknat att sy, funderar verkligen på att börja sy lite klännigar och så.
men men, bilderna ovan var vad jag sydde ikväll, det var väl det lättaste och det enda jag hade orkat göra ikväll, men vi säger godnatt nu så får vi hoppas att jag somnar snart, för imorgon är det jobb klockan halv åtta!

11 januari, 2013

sådärja, den tjugotredje sitter mattias julklapp märkt för livet på ett ställe på min kropp.
till och med på två ställen, ja, jag tror nog att ni förstår vad jag fick i julklapp av honom i år.
vad jag ska göra visar jag hellre när det är klart, och jag hoppas verkligen att det här blir bra, fast det vore ju konstigt om man inte hoppades på det.
jag har spenderat fredagseftermiddagen sovandes, nästan direkt från att jag kom hem till mattias efter jobbet lyckades jag slumra till, jag är verkligen trött hela tiden alltså.
nu är klockan iallafall sent på kvällen och jag antar att inget speciellt roligt kommer att ske ikväll, hur mycket jag än ogillar det.
hur som helst vill jag pussa lite på min pojke nu, later!

10 januari, 2013

hej och hå, nu blev det ett litet mellanrum igen men jag har faktiskt varit helt slut på senaste, knappt suttit på framför dataskärmen alls.
jag har iallafall jobbat både igår, idag och ska även imorgon, så då har jag varit rätt död när jag kommit hem och somnat nästan så fort jag gått innanför min dörr, en till orsak till att bloggen hamnat på sidan lite. 
hur som helst så är det fredag imorgon och jag ser verkligen fram emot att få lite helg nu, haha säger jag efter två dagar på dagiset!
ser man på, ska möta johanna om tio minuter så måste nog sluta upp här, vi kanske, kanske hörs senare.
 

08 januari, 2013 - 01:28

i brist på annat sitter jag och kollar igenom lite bilder jag inte sorterat än, då jag hitta massor jag inte ens har lagt ut än. 
bilderna ovan var iallafall för någon månad sen då vi tydligen hade det jättekul med min kamera ute på krogen, men resten av bilderna var nog för hemska för att få läggas ut här, inte bara för deras skull utan även för min egna!
det där lät ju i och för sig jätte elakt, men jag har en tendens av att vilja fånga folks miner när det skakar på sitt huvud när jag är full, tror jag har minst tjugo procent sådana bilder på min dator, då tio procent är på mig själv också. 
men jag lovar er, det livar verkligen upp stämingen alltså!
nog om det, kanske ska krypa ner under sängen nu eftersom att jag kanske blir inringd till dagiset imorgon, och då är det ju lika bra att jag har fått någon sömn i över huvud taget. 
senare så ska jag även få kolla på min julklapp jag fick av mattias, något jag har velat göra sedan över två år tillbaka och nu så ska det äntligen ske!

07 januari, 2013

en gammal höst bild från en skogspromenad med mor min kan jag väl ändå bjuda på nu när vädret ute är hemskt.
det är vid den här tiden man vill ha sommar igen, när snön har smält och det bara är grått och slask ute vart man än ser sig om. 
fast snön får gärna vara kvar, om det är vitt överallt det vill säga, vitt på träden och vitt på marken, och jag skulle inte klaga på ett litet mjukt och fint snöfall heller för den delen.
men men, nu får man väl bara stå ut med det tråkiga vädret som befinner sig utanför våra dörrar, men den är ju ingen tvivel om saken att man bir lite deppig och rastlös.
godmorgon förresten.

My darling i can give you what you want, if what you want is love.


06 januari, 2013

jahap, nu var även denna helgen över och det har som normalt det senaste helgerna förekommit alkohol.
fast igår slog jag nog rekordet, blev redigt påverkad må jag säga, mattias fick till och med bära mig på ryggen hela vägen hem.
som tur var så var det ju inte så långt, men det var alldeles för länge sedan jag var så full så det var väl lika bra att det hände nu så jag kan vänta i något år tills nästa gång igen!
nejmen, annars så har min faster firats och lite annat hänt i helgen, så det är ju inte bara alkohol om man säger så.
men just nu är jag lite smått förbannad på att jag inte kommit in på pirate bay på flera dagar nu, har så många avsnitt att se på, speciellt nya avsnittet från the lying games säsong två, kan knappt hålla mig längre!
äsch, vi hörs senare istället.

03 januari, 2013

onsdagskvällen fick bestå av att umgås med dessa tre fina människor, mat, skratt och stora planer bjöds det på!
väldigt glad över att jag har fått lära känna mario och maya, hur fina som helst alltså!

02 januari, 2013

jag vill bara föklara tusen gånger om, igen och igen hur mycket du betyder för mig.
jag vet inte riktigt om det går men det känns verkligen som att vi fortsätter att komma närmare och närmare varandra för varje dag som går, trotts att det gått över ett och ett halvt år bredvid varandra nu.
jag får aldrig nog av dig, jag kan inte tänka mig att vara utan dig, du är min bästavän, min pojkvän och den som betyder något otroligt mycket för mig.
från tvåtusenelva till tvåtusentretton har du varit min och vi står starkare än vad jag inte trodde var möjligt.
det känns som att jag kommer att leva med dig i flera år framöver, bli äldre tillsammans och uppleva hur mycket mer som helst tillsammans, det hoppas jag iallafall på, min fina mattias.

01.01.2012 - Camilla pt.2

tänkte bjuda på en till bild på snygga camilla nu så att jag inte lämnar första dagen på nya året med en massa negativt.

Nyårsafton 2013

jaha, det här nyåret var något lite annorlunda om man ska uttrycka det så.
fram till efter tolvslaget var allt bra, jag mådde bra och likaså verkade min omgivning göra, men efter klockan ett så invigde jag det nya året väldigt dumt.
eller alltså, jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle vara den som slog någon, speciellt eftersom att jag hatar sådant, men han förtjänade det, och jag ångrar mig inte för fem öre, hur hemskt det än må låta.
men att ha den magen, att gå runt och trycka ner varenda människa, och försöka bråka med varenda person och att sedan ljuga om något som du nu gjorde bara för att få bråka, då förtjänar man konsekvenser.
han hade iallafall tur att det var en lite tjej som bara kunde skrika, slå till honom i ansiktet och ge en liten knuff istället för att någon av killarna skulle ha reagerat likadant, plus lite till, vilket dom lika gärna hade kunnat göra dom med.
hur som helst så var det kul så länge det vara, och jag kanske borde slänga ut ett tack och så till er som hjälpte till, och var på våran sida och framför allt fanns där, och kanske ett litet extra tack till mario som slängde upp mig på ryggen och traskade vidare så att jag inte fortsatte att göra något dumt, eller dummare.
haha nu får jag nästan mig själv att framstå som världens farligaste, men så ligger det ju faktiskt inte till, så det så!
gott nytt år på er läsare också, det är väl det minsta ni förtjänar efter att ha hört på mitt gnäll genom åren/året, puss.

RSS 2.0