30.04.2012 - just nu

 

 


30.04.2012


30.04.2012 - brygghäng

Nu sitter vi på bryggan och chillar galet i vårsolen. Och snart kommer Lucas och Zäta också och då blir det världens jävla häng. Har ont i magen så det är ju lite småtråkigt, men denna dag ska bli mysig iallafall!

 


30.04.2012 - valborgsmorgon

klockan är nu två och dumt nog lyckades vi vakna nu.
vi ska nog dra ner ocfh sätta oss på bryggan nere vid stan och bara chilla lite i solen för att fördröja tiden.
och det blir nog inga speciella planer för ikväll, eftersom att ingen av oss är sugna på alkohol.
så det blir nog bara så att vi drar ner till majbrasan på maren och så.
nej nu blir det frukost puss!

29.04.2012 - 23:55

sitter just nu i mattias rum med ja mattias och jakob efter att ha kommit hem ifrån dalkiosken.
det är sjukt hur vädret har varit underbart idag, och hur jag har fått en massa väl välkomnade fräkar upp på min näsa samt kinder (och över överläppen, eller hur mattias)
ser nästan ut som att jag har någon typ av mustach på grund av fräknarnas placeringar.
men äsch, lite färg skadar absoluit inte!
nu ska vi kolla på adventureland och tjocka oss ännu mera, så får bilerna från landet komma upp imorgon eller så, puss.

29.04.2012 - vår

Sitter just nu här ute på landet och steker lite i solen med mina fina vänner, det är ju verkligen dödligt fint väder idag! Klarblått och varm strålande sol, det kan inte bli bättre! Nej nu ska jag fortsätta att ligga här i solen, vi hörs!

 


28.04.2012 - fiska fiskar i havet

Känns som att det kommer bli många mobilinlägg idag men det får fan funka. Bara för det delar jag med mig av en bild som visar vad som händer just nu.

 


28.04.2012

Nu sitter vi i stugan och steker hamburgare och ska när som helst äta. Får världens flashbacks av att vara här igen måste jag säga, både bra och lite mindre bra, haha. Nejmen nu blir det käk, mosh!

 


28.07.2012 - lördagsmorgon

sitter just nu vid köksbordet och äter mattias lite halvt hårda makaroner, men det funkar det med.
vi ska snart packa ner lite småsaker för att nicklas kommer stå utanför dörren om en timma, och då bär det av.
vi ska till och med ta med mattias vattenpipa, och oj, en sådan har man ju inte använt på typ tre år haha.
äsch, ska förövrigt bli helt underbart att åka ut till landet lite och bara vara borta lite, speciellt till denna klarblåa himmel.
måste äta upp nu, det sitter en hackspätt vid mitt öra och tjatar som bara den!
sen kanske det blir lite mobilinlägg där uppe på landet, men det är ju fint det med, så vi hörs!

27.04.2012 - my dear friends...

NOT.

27.04.2012 - lekplatshäng vol.2


27.04.2012 - lekplatshäng

Sitter just nu på en bänk och kollar på när Emilia leker lite, och det där lät väldigt läskigt, men det är inte som det ser ut! Haha nejmen vi har fotat lite, åkt rutchelbanor(?) och bara varit. Blev ändrade planer när det gällde staden eftersom att jag slutade tidigare än beräknat. Kommer inte kunna blogga ifrån en dator heller eftersom att det har hänt något med mattias mackafjongen. Så nu får ett mobilinlägg duga, mohaha.

 


27.04.2012 - 09:02

Antar att det inte är mer än rätt att jag kommer till skolan omedvetandes om att vi hade sovmorgon i en timma framåt. Har ju trots allt varit borta från skolan i tre veckor nu, och jag tror inte att jag chockar någon när jag säger att det känns som att jag kommer att spy vilken sekund som helst.


27.04.2012 - mobilblogg

Nu ska jag berätta någonting återigen spektakulärt. Det är nämligen så att nya uppdateringen för blogg.se app visade sig fixa så att jag äntligen kan göra inlägg med bilder ifrån mobilen. Så det blir nog mer inlägg nu, det vill säga när jag inte sitter vid en dator med riktiga bilder, då iphone bilder får duga. Men jag ska försöka att inte få det att bli en pannkaka av det hela och förstöra mitt koncept här i bloggen. Jag menar jag har ju mest den här bloggen för mina fotografier, via kameran, systemkameran. Jaja, det här blir nog bra, och ja hoppas att bilderna blir rätt upplösta och så vidare! Nej nu börjar fåglarna kvittra, samt bli en ljus himmel, klockan är ju ändå 03:53! Godnatt!

 


27.04.2012 - 01:3

spenderat kvällen med att redigera tusentals bilder och druckit en massa glas cola, ledsen mattias.
fick godis förbud samt förbud av coladrickande på vardagar av mattias för några dagar sedan, och jag kan inte säga att jag har varit så duktig med det där för att vara ärlig.
ganska dumt med tanke på hur mina tänder lever just nu, och det är inte ett fint liv ska ni veta!
äsch, ska nog gå upp och värma på lite tacos och ta ett till stort glas cola, inte mer än rätt tycker jag.

26.04.2012 - somliga går med trasiga skor

idag hämtades det ut ett paket, till lilla mig, och det var inget mindre än ett par nya svarta converse.
förra årets var ju helt omöjliga att gå runt med i år igen, bokstavligen, eftersom att dom måste ha levt sitt egna liv.
alldeles grådaskiga och allmänt jätte trasiga var dom, så jag inte mer än förtjänade ett par nya.
nej, nu är det tacotorsdag som gäller, väldigt busigt av mig och mamma.
och imorgon efter skolan, ja ni hörde rätt, så ska jag till kungsträdgården med min johanna och chilla under alla trädens rosa blommor, asmys, men vi hörs senare!

26.04.2012 - en kärlek


26.04.2012 - Här och nu, du och jag, fast någon annan.

har precis spenderat lite kvällstid med min pojkvän som jag lyckligtvis fick med mig hem idag.
fick även några otroligt bra nyheter som gjorde min hemska dag sådär ännu bättre.
vi blev nämnligen medbjudna till nicklas landställe för att spendera lördagen, samt söndagen där med honom och sandra.
även det landställe jag och mattias kysstes på utan krångligheter för första gången, fint.
så det är något jag lägger på längtarlistan, nej nu ska jag gosa ner mig lite, puss!

25.04.2012 - porträtt


25.04.2012

Nu har jag gett upp, nu har jag fått nog och nu är jag trött på det här.

24.04.2012 - jag kommer aldrig tillbaka hit igen

det känns som att bloggandet går lite åt helvete nu på senaste, men jag har nästan ingen insperatiopn till att ta bilder just nu, och då blir det ju så att bloggen får lida lite.
men när som helst kommer jag stt hålla i kameran igen som en galning och få alla att hata mig.
men det är den dagens bekymmer, ligger just nu i sängen med en sussande mattias bredvid mig som ger ifrån sig lite stönande då och då, har har nämnligen ett väldigt speciellt sovljud han gör.
han typ skriker/stönar med stängd mun och kan göra det i flera flera sekunder i streck.
det är faktiskt lite småkul för att vara ärlig, menmen, nog om det.
imorse så tog jag mig faktiskt upp och in i duschen, samt börjadfe fixa mig, men jag mådde så otroligt illa som vanligt att jag blev tvungen att lägga mig ner igen, vilket resulterade ingen skola.
det är sjukt hur detta illamående har tagit över mitt liv på senaste må jag säga!
äsch, idag kommer nya avsnittet av 90210 ut också, ett väldigt efterlängtat avsnitt, och jag och mattias kommer nog sitta bänkade i natt och vänta, eftersom att vi följt serien tillsammans.
wellwell, nu finns det inte så mycket att prata om känner jag så, moshmosh!
bjussar på en gammal sommarbild med två fina personer

23.04.2012 - mobilbloggning

Klockan är just nu 04:15 och jag måste bara få ut något otroligt jävla hemskt. Det är nämnligen så att vi ligger och kollar på tv, då ett program vid namn caught on camra, och ja, handlar om händelser som fångats på film, och jag är helt jävla stum, typ. Fick se så otroligt sjuka saker, då ingen människa hjälpte! Det var bland annat en tjej som satt i psykakutens väntrum, då hon helt plötsligt bara faller ihop och ligger med ryckningar på golvet, och inte en människa gör något! Det gick till och ned förbi två vakter vi två olika tillfällen, bara stirrade på henne, och sedan gick iväg. Och sedan kommer det en doktor som också ställer sig och stirrar på henne, och bara vänder på nosen och går iväg! Hon låg där i typ trettio minuter innan en sjuksköterska kommer och sparkar henne på benet, då hon inte reagerar och då rycker personalen in, men då var det ju försent, för att hon redan dött. Det var så jävla hemskt att se på det, att det faktiskt händer sådant i världen. Det är så jävla vidrigt, och sen var det en massa andra saker som man fick se som också var helt jävla blow minding, bland annat slagsmål då ingen rycker in samt en man som blev påkörd mitt på ljusa dagen, och inte en människa gick längre fram en någon meter ifrån! Nej, jag är så otroligt äcklad av männskligheten just nu att det inte finns några ord för det! Okej, nu är jag klar med detta konstiga inlägg och säger godnatt, eller godmorgon.

21.04.2012 - 18:35

efter nattens lilla deppinlägg tänker jag faktiskt berätta något ganska spektakulärt, något som har försvunnit hur min lilla osynliga ryggsäck.
har nämnligen suttit i timmar nu, denna lördag, och pluggat.
har precis gjort något jag inte gjort på år, det vill säga skrivit en uppsatts på fem sidor och skickat in till min lärare.
nu är en av mina rester borta, och det känns så otroligt jävla underbart måste jag bara säga!
detta måste firas, med en hamburgare, med annanas.
lägger in en jätte knasig bild på mig och johanna där jag ser ut som ett mongo bara för att jag kan, lol hejdå.


21.04.2012 - mobilbloggning/ångesttankar

Det är sjukt egentligen hur man kan vara så sjukt beroende av någon, och då menar jag så beroende att man tror att hela världen går under när det sägs hejdå och att det slutar med att man ligger under täcket med gråten i halsen och hjärnan på en helt annan planet. Att man behöver en person så mycket att bara ett hejdå låter som att man aldrig någonsin kommer att ses igen. Hur töntigt det än må låta så känner jag mig tom när jag måste vara ensam, hur kort tid det än handlar om, så jävla töntigt ensam att jag inte kan sova, ha någon ork till annat, få ångest eller tänka på det mest onödigaste som bara jag kan. För det är nämnligen så att jag är just så töntig, jag är så kär att jag inte vet vart jag ska ta vägen, bokstavligen. Att jag faktiskt är så kär att jag känner mig som en idiot, att jag är så otroligt osjälvständig att det inte ens går att finna några ord för det, en sjuk jävla sjukdom snarare. Men hur ofta jag än säger det, så är jag så glad för att jag har just dig, vid min sida, dag ut och dag in, att du står ut med mig just nu när jag inte tror att någon annan skulle göra det. Att du ger upp rätt så mycket bara för att jag på något konstigt sätt behöver det. Jag vet att jag absolut bara är för mycket ibland, och verkligen drar dig igenom ett rent helvete, men jag är verkligen så tacksam över att du låter mig göra som jag gör. Jag ska verkligen försöka att klara mig på egen hand, för det är inte hälsosamt att vara så beroende av att behöva en person. Men jag ska försöka, för jag älskar ju faktiskt dig Mattias, mer än du anar.

20.04.2012

nu är det fredag, och jag låg precis och kollade på vp avsnittet som kom ut inatt.
jag är så otroligt trött idag och känner absolut inte för att göra någonting så den här dagen blir nog inget att lägga på minnet.
hela den här veckan har varit liknande, jag inte känt för någonting, har inte ens klarat av att gå till skolan.
det är bara så mycket just nu, och jag har så mycket uppsattser och gud vet vad jag måste göra i alla ämnen för att ens få ett godkänt, och jag vet inte vart jag ska börja.
nej, nu ska jag gå upp och äta mammas hemmagjorda hamburgare med annanas för att inte få nå fler ångestattacker.
pusshej.

19.04.2012 - Saknar dig fast du står här mitt framför mig.

nu är klockan nämnligen runt 04:00 och jag sitter uppe och väntar på att min pojke ska komma hit.
han befinner sig just nu på nattbussen och då är det inte så långt kvar!
för att tala om något annat då så fixade jag året första vurpa idag, springandes till bussen.
min fot bara beslöt sig för att lägga av och där med faceplanta jag ner i marken.
mattias kom springandes som en idiot och försökte lyfta upp mig, och då fick han några ord i form av ''RÖR MIG INTE!''.
haha, vi kom iallafall på bussen tillslut och victor och lucas trodde att jag fått en hjärtinfarkt.
äsch, känner mig ändå rätt så badass med lite skrubbsår och ett jack i benet!
nä om två minuter är han på berkänad tid i skogås så nu ska jag få iväg ett litet samtal snabbt, så vi hörs!

18.04.2012 - wednesday

kom precis upp till mattias igen efter att ha suttit nere och fikat i timmar med mamma marie, mimmie, victor, jacob, marcus och ja, mattias.
blev en chailatte igen, har fått tillbaka min förälskelse i dens otroligt juliga smak igen.
det går ju inte att sätta fingret på vad den smakar riktigt heller så den får stå kvar vid julen!
mattias och company ska snart på en skivka och då ska jag hem och träffa min fina johanna.
min knasboll

17.04.2012 - 23:15

säger godnatt till tre bilder som togs för några dagar sen på camilla och maday, så godnatt!

17.04.2012 - Kommer sent, ramlar in, utan ursäkt.

dagen idag bestod av att vakna klockan tre och ha lite ångest och så vidare.
struntade i skolan imorse eftersom att jag hängde över toalett kanten inatt, åter igen.
mattias väckte mig runt halv fem imorse av att jag låg och grät samt vred och vände på mig som en tokstolle.
förstår inte varför jag ska må så illa hela tiden, det börjar bli riktigt tröttsamt, jag menar jag har haft såhär i månader, men som sagt så vet vi ju redan att det är så med mig.
äsch, snart kommer mattias och victor hem och då är det hockey tittandes som gäller om jag minns rätt.
ursäktar den överdrivna bildredigeringen och säger hejdå, för nu.

16.04.2012

det släpades fram en gammal låda ifrån garderoben, en gammal låda full av barndomsminnen.
jag blev kär på nytt av att se en sådan varelse som betyder världen för mig nu springa runt på ängar, blond och allmänt jätte liten, med en pottfrilla på nästan sjuttio procent av alla bilder.
nu sitter dom uppe, och är allt ifrån gömda i en sliten bananlåda, där för att kunna se på exakt när som helst.

14.04.2012 - tonight we are young, so let's set the world on fire.


14.04.2012 - lite ord och tjugio bilder

i bilen påväg ner mot göteborg ville bilen börja krångla, eller ja motorn. Den forsatte att rulla som tur var och vi klarade oss nog precis på håret.
vi bytte bil, hamnade i mattias pappas bil och åkte på dom mest underbaraste småvägarna någonsin, och fick skåda en helt otrolig solnedgång på det.
vi begav oss ut lite då och då för att gå runt i grästorp och bara vara. Det slutade oftast med att vi sedan hamnade i bilen med mattias bakom ratten.
fick se sådant jag gillar väldigt mycket, gamla hus och sådant väldigt gammalt.
vi tog oss in till staden göteborg och krånglade runt oss ganska rejält bland alla gatorna. Jag kan inte säga att vädret var på våran sida heller om man säger så.
tillslut var dagarna i grästorp över, och mattias fick övningsköra enda bort till skövde där det väntades fika på espresso house. Och för att vara ännu mer specifik så fick jag i mig en väldigt god chailatte.
sedan satt vi där på tåget hem, med olyckan om att inte få våra platser bredvid varandra. Så vi spenderade hela resan i bistron, där det faktiskt var mysigare än om vi hade suttit bland en massa folk.
fotades ut lite på världen utanför tåget, både för min och mattias del. Då kan jag väl även nämna att nästan hela tågresan bestod av sol och blå himmel, tills vi började närma oss stockholm och fick leva med snön.
och med denna bonusbild säger jag tack ooch hej för mig.

14.04.2012 - mobillbloggning

Tjollahej, just nu sitter vi på något rastställe och väntar på maten. Jag beställde en barnmeny, som vanligt, som man egentligen bara fick beställa om man var under tolv år.. Som tur var gick det alldeles gallant! Vi är just nu påväg mot Skövde, och det är mattias som sitter bakom ratten, fast det går faktiskt också alldeles gallant. Om man ska utgå ifrån Facebook, så är det tydligen en massa snö där hemma, och det får en ju inte mer än att vilja låsa fast sig vid ett träd här nere ute på landsbyggden! Nej, nu ska jag njuta av mina barnsliga pannkakor, vi hörs senare, via en dator!

12.04.2012 - jealous minds think alike

tjenamors, just nu ligger jag i sängen där det precis kollades på fråga olle dokumentären.
världen är bra speciell ibland!
dagen idag då, den har bestått av mycket vara hos grannarna, det vill säga mattias farmor och farfar.
och förutom det har vi varit och kollat på när alicia red, övningskört, ja för mattias del då, och massa gottigott.
massa frukt fick vi med oss för att bilda en fondue också, asfint!
imorgon bär det av in till göteborg, där man får se vad som väntar en, ska försöka få ner min syster på stan då också.
nej, nu får vi ta och höras senare!
mumsimumsmums.. mums..

12.04.2012 - Kameran glider över guldgula fält

nu är klockan strax efter halv ett och jag befinner mig just nu i slutdesinationen grästorp!
eller ja, der har jag ju gjort i några timmar redan, menmen.
för att tala om bilresan då, den gick ju inte riktigt som den skulle, bilen börja krånga halvvägs och det blev mycket stannande då och då för att kolla läget.
men vi klarade oss iallafall, och blev tillslut upphämtade i borås av mattias pappa.
vägen därifrån var bara en massa mysiga småvägar, förbi gamla hus och guldgula fält, samtidigt som att en röd sol som lyste upp hela himlen rosa precis var påväg ner.
i den stunden mådde jag ska ni veta, det var så underbart otroligt vackert överallt!
nej, nu ska jag gosa ner mig bredvid min halva, vi hörs nog imorgon, puss.

11.04.2012 - mobilbloggning

Tänkte bara ta och uppdatera lite nu, och då kan jag väl säga att vi nu sitter i bilen på E4an påväg mot göteborg. Det blev lite strul igår så vi kom inte iväg, men nu minsann är vi påväg må jag säga! Efter en timmas krånglande runt i stan är vi äntligen påväg åt rätt riktning. Nej nu ska jag nog fortsätta att dansa på här bak i bilen, vi hörs på er!

09.08.2012 - Här kommer jag med hjärtat i handen.

för att tala om nuet då, jo idag så åkte vi hem till mig, där även en saknad storesyster befann sig!
hon och erik är här och hälsar på nu eftersom att han ska spela på en klubb, som han gör just nu för att vara exakt.
det blev iallafall en stor middag med en massa mat, prat och skratt.
och imorgon åker tina och erik hem, och då följer jag och mattias med tillbaka till göteborg, och hem till mattias pappa.
vi ska spendera några dagar i saknade grästorp, och det kommer nog bli asbra!
nej, nu blir det scones och kokosbolls bakande, vi hörs på er!

08.04.2012 - it was just like a american pie movie

efter påskfirandet med släkten åkte jag hem snabbt för att hämta min pencilin, och sedan bar det av till södertälje, och där väntandes det ännu mer påskfirande.
så efter lite påskfika hemma hos åhman åkte vi sedan till heron city och kollade på nya american pie.
jag hade så himla svårt för att tycka den var rolig eftersom att jag hade tandvärk under hela filmen.
men den var nog superkul om man tolkar det ifrån alla andras reaktioner.
efter det blev det av att åka till nykvarn och släppa av bea, och sen tillbaka till södertälje!
somnade inte förens nio på morgonen, eftersom att tandvärken absolut inte ville försvinna, återigen.

08.04.2012 - påskfirande

denna söndag bestod av att åka hem till farmor i farsta för den gamla vanliga årsliga påsklunchen.
det var redigt gott och väldigt mysigt må jag säga.
blev kallad kamramonstret och vi fick även en show av ingen mindre än michael jacksson, det vill säga jacob.
han sprang runt där med sina solbrillar och ena skinnhandsken och var stencool!
söt nathalie!

08.04.2012 - Mobilbloggningstankar

Att en glad busschafförs "tjenamors, är allt bra?'' kan göra en hel dag.

07.04.2012 - Tom, jag ska visa dig något ganska spektakulärt!

idag blev jag helt sjukt överraskad och chockad, ja så chockad att jag skrek som en flicka och även fick fram några tårar.
ni vet min vän camilla, hon bad mig komma ut och träffa henne, och då satte jag på mig mina skor och begav mig ut.
då säger hon, ''jennie jag ska få åka till maday imorgon och vara där över lovet!''
och jag blev jätte glad, eftersom att vi prata om det för några dagar sen då hon var rädd fär att hon inte skulle kunna åka dit bort.
maday är ju då hennes pojkvän som bor i singapore osvosv.
sen gick vi lite till, och sen kollade jag bara bak, utan någon anledning, och då ser jag att han går efter oss!
jag förstod ingenting, jag kände igen honom, men det var för bra för att vara sant liksom.
tillslut förstod jag att det var han, jag börjar skrika och hålla mina händer hårt intryckta emot min mun för att inte kunna få fram några ord alls.
det var så sjukt att få se dom två tillsammans, där stod dom, båda två, framför mig, efter två års tårar, skratt, frustation, glädje ifrån camilla.
efter två år fick jag träffa denna kille som hon har varit så otroligt kär i, som nästan ingen respekterade.
jag är så otroligt glad för att jag verkligen alltid har funnits där och trott på dom båda två, för nu stod vi där!
efter ungefär tio minuter så vågande jag få fram några ord på engelska, men jag var fortfarande alldeles för chockad och för att inte glömma blyg!
vi drog iallafall till stranden sen och tog lite bilder, och jag måste säga att det här var något väldigt spektakulärt!
haha, nejmen, vet ni vad, nu lägger jag in tre bilder tills vidare, för nu blir det harry potter tittande med mamsen, puss!
världens finaste bebisar

07.04.2012 - lördag

godmorgon på er, och för att inte glömma glad påsk!
känner mig verkligen som en knarkare just nu eftersom att jag konstant stoppar in något piller i munn.
är snurrig dygnet runt också, menmen, inte ska man väl klaga.
i slutänden så har nog allt löst sig, hoppas jag!
fick precis i min lite frukost, så nu har jag ialla fall lite naturilga krafter inom mig.
äsch, är lite rädd nu för att det kommer att bestå av 99% klagande i alla texter, men jag ska försöka motsatsen!
lika bra att skriva hejdå och vi hörs nu när jag ändå är uppe i farten, så hejdå och vi hörs!

06.04.2012 - helvetesnatt

hej på er, jag hoppas att ni mår bra, för det gör fan me inte jag!
haha nejmen, om man ska tala om igår då, jo då drog ju vi alla till roxy och åt och firade mattias.
och efter det så drog vi till o'Learys och satte oss där lite.
och jag vet inte om jag nämnde att jag har fått tandvärksproblem, men de kom fram där iallafall.
jag var verkligen påväg att börja gråta hela tiden så tillslut följde matte med mig hem till honom och jag trar fan aldrig att jag har varit med om en sådan långvarig smärta någonsin.
jag grät, nästan skrek för att jag hade så ont, och jag kunde inte stå upp, knappt sitta upp och ja, allt var bara åt helvete just då, och jag måste nog ha skrämt iväg mattias ganska så rejält då haha.
men tillslut så fick vi åka till sjukhuset och där fick jag något smärtstillande och så vidare.
då trodde jag att det skulle funka eftersom att jag hade tagit fem värktabletter, men tror ni det hjälpte?
inte ens värktabletter ville hjälpa till, så där låg jag med smärtorna igen.
tillslut så fick jag lägga mig med kallt vatten i munnen, som var det enda som funkade, för stunden.
men ja, sådär låg jag, bytte vattnet i munnen varje minut, men ibland lyckades jag somnade till och då dregglade jag ju ut vattnet på mig själv och vaknade, haha jag tror nästan att mattias säng var som en pool där i ett tag!
nejmen, vid åtta på morgonen lyckades jag somna, eftersom att jag var så otroligt hög på medicinerna, och kom upp vid två idag.
så idag då, jo idag så åkte vi upp till st. erikssjukhuset och gick till någon akuttandläkare som då tog en titt i min mun, eftersom att den jag var hos senast var så otroligt nonchalant.
det visade sig att jag hade en gömd visdomstand längst in i käken som hade blivit inflamerad, vilket orsakade all smärta i resten av tänderna, så nu är det pencilin tre gånger dagligen som gäller.
det är alltid något med mig ska ni veta, jag klarar mig aldrig ifrån att ha något över mig hela tiden.
aja, efter det här otroligt långa inlägget (haha) så säger jag godnatt till några bilder ifrån igår!

05.04.2012 - Reflections still look the same to me #2


05.04.2012

hej på er, det blev tyvärr inge stockholm idag eftersom att vi var så duktiga på att sova länge.
men, det slutade med att vi tog oss ner till stan här i södertälje istället och fick oss vårt fika.
vi fick även se en gammal tant bli rånad mitt på stan av en gammal pundare, det var riktigt obehagligt må jag säga!
man hörde bara en tant skrika hjälp mig och sen var den någon riktigt sönderknarkad gubbe som sprang iväg, sjukt,vet inte om ha fick med sig något heller.
menmen, that's reality i guess.
nu börjar klockan röra sig fyra och vi ska snart ta oss ner till stan igen, och efter det återigen.

05.04.2012 - ja då ska han skjutas, ja då ska han skjutas.

eller något sådant, nejmen det är nämnligen så att mina käraste fyller hela 19 år idag.
han tycker inte alls att det är en stor grej, med det är väl klart att han ska firas!
morgondagen, eller ja, idag efter lite sömn består av att vi ska åka upp till stan, dvs stockholm, och gå runt lite, fika, kolla saker osvosv.
sen mot sex tiden, så blir det middag ute med hans familj och lite vänner, så det ska nog bli super trevligt det!
nej, nu ska jag låta datan få vara lite, så hörs vi nog senare idag!
grattis på min fina pojke.

04.04.2012 - rage against society

då var utställningen rage against society avklarad, och jag kan stolt säga att det gick mycket bättre än jag trodde!
var ju inte så jätte nöjd och så, men fick faktiskt tillbaka riktigt bra respons.
det var ett par som kom fram och hade frågor och när jag även skulle gå kom min lärare fram och sa att det var många som hade kommit fram till henne och sagt att de tyckte om min bild jätte mycket.
och det gör en ju inte annat än riktigt glad i magen!
hårda jobbet där i slutet lönade sig ju verkligen, och det känns asbra!
nej, nu blir det att kolla film och så med mattias, som var busig och öppnade hans presenter idag istället.
det var ju bra att han blev nöjd och passade i presenterna alldeles gallant!
nu får vi ta och höras senare tycker jag, med vänliga hälsningar en jennie på världsbäst humör.
här har ni min bild, och vad den står för kan ni läsa på bilden under :)

04.04.2012 - onsdag

nu är klockan snart halv ett och här sitter jag och är lite smått rädd.
det är nämnligen så att jag fick en akut tid hos tandläkaren idag och ska dit alldeles strax.
har börjat få ont i mitt tandkött och tänder igen som jag hade för typ ett år sen, fast nu är det mycket värre.
det är sjukt hur ont det gör alltså, och det här är första gången jag ska till tandläkaren, själv!
vuxenpoäng, fuckyeah!
sen bär det av till skolan och sen till utställningen, kommer inte ihåg vart det låg heller, menmen.
en lång dag har jag att vänta mig, och efter denna långa dag får jag iallafall krypa ner under täcket hos min älskade.
nej, nu ska jag borsta tänderna och allt sånt som man gör på morgonar, vi hörs!
min johannis

03.04.2012 - 20:43

det blev så att vi tog oss en promenix till solariumet och bättra på fejkbrännan och sen tillbaka.
jag har verkligen struntat totalt i att sola under hela vintern och så vidare, och det har märkts kan jag säga.
har varit albino i ett tag nu, liknande iallafall.
menmen, nu börjar fräknarna synas extra och jag börjar väl få lite färg iallafall.
det är sjukt hur det påverkar självkänslan, jag får riktigt dåligt självförtroende när jag är blek, man känner sig nästan aldrig snygg.
sen är jag ju inte en sån människa som solar ute på sommarn heller, eftersom att jag verkligen hatar bikinilinjer.
jaja, nog snackat om solning tycker jag!

03.04.2012 - And out we go

kom hem för inte alls så länge sedan, och ska snart pallra mig ut igen.
ska ut på en långpromenad med johanna, som de gamla goa tiderna, det är på tiden nu känner jag.
och imorgon börjar jag klockan två, jag är inte alls så glad för inför morgondagen.
vi går ju nämnligen till åtta då eftersom att vi har våran utställning, och jag är inte klar, är inte speciellt nöjd heller för den delen.
menmen, att ha en bild är bättre än att inte ha någon bild, eller hur var det du sa rebecka?
nog om det, nu ska jag få något i magen sen påbörjar den långa färden, hörs senare!

02.04.2012 - Reflections still look the same to me #1


för bara ett ögonblick skulle jag åter igen vilja

använda somriga kjolar och kläder
göra spontana trippar med någon jag gillar
gå på födelsedagsfirande med fiina vänner
åka till gotland och dens fina solnedgångar
spendera en morgon på en solig äng

sätta sig och grilla med fina personer

gå barfota på fina stenstränder

spendera mina morgonar till en massa soluppgånger

ta massa konstiga bilder på mina fötter

äta massa jordgubbstårtor

ta en massa kvällspromenader med johanna och stora albus
gå på festivaler

se något annorlunda

se fina solnedgångar

spendera en massa tid vid vattnet

01.04.2012 - Mitt hjärta är ditt att förstöra


nu tänkte jag ta och säga godnatt sådär lite snabbt innan jag ska krypa ner under täcket igen, så godnatt!

01.04.2012 - första april

jahap, första april inleddes med mat på asian roxy, och där ifrån kom vi för inte alls så länge sen.
ligger därmed i säng med så kallad matkoma, usch mår illa av bara ordet.
mattias blev ändå pront på att vi skulle köpa godis, och nu litgger han bredvid och snaskar.
förstår inte hur han orkar!
äsch nu ska jag hitta på något annat, så vi hörs!
<

RSS 2.0