29 april, 2013 - Newz nöjesmagazin

denna färgglada och lysande jacka kommer jag att bära hela kvällen och enda till efter midnatt imorgon, då jag har fått jobb som mingelfotograf hos just tidiningen newz. 
det känns otroligt spännande samtidigt som det känns lite läskigt, eftersom att jag oftast tar mina bilder på skoj, sjungades och dansandes omkring i hopp om att bilderna ska bli bra, så att nu behöva planera sin fotografering och fota främmande människor känns väldigt spännande!
kanske är detta just något för mig eftersom att jag älskar att fota fulla och glada människor, men hur det kommer att gå kan jag ju tyvärr inte svara på förens jag har upplevt det, så jag håller tummarna!

Söndagen den 28 april, 2013.

då var det linneas och mys tur att ha deras skiva, och det var där vi spenderade halva kvällen och natten. 
länge sen jag lycklades ta så få bilder ute på krogen, brukar ju alltid hoppa omkring och få minst hundratals bilder, men men.

25 april, 2013


för att fira denna soliga dag så bjuder jag på en nydligen tagen bild på simon som håller på att gro mustasch, nu är han både lokförare och mustaschnisse!
men att kunna sitta ute och dega i solen med en glass i handen var inte alls någon dålig skolrast inte, men som igår så väntar ännu några timmar och en otroligt lång dag i skolan, vi får nog vara glada om vi ens kommer hinna åka hem här ifrån innan klockan sju, men så kan det gå när man ska ha "fotoutställningar".

24 april, 2013

trots att denna onsdag egentligen borde ha spenderats i sängen, på grund av studiedagen så blev det ju inte så, nepp, istället var jag i skolan enda till klockan sex på kvällen, och det är ju nästan rekord tror jag.
men trots det så blev jag inte klar med projektarbetet, så det gäller att jobba stenhårt imorgon igen. 
kanske jag för en gångs skull borde lägga mig i tid idag istället, eftersom att det här med att sova inte alls är min grej nu för tiden, fast det har det ju i och för sig aldrig varit.

Classified feat. David Myles - inner ninja

 

21 april, 2013

och jävligt mycket sushi senare sitter jag här, en halvt ångestladdad söndagskväll. 
på tal om sushin så gjorde jag och mor min egna i fredags, och det blev en sådan succé att vi även gjorde det på lördagen igen, med två till hjälpande händer, marlene fick nämligen också vara med på bakeriet. 
det blev så mycket att vi bjöd över mattias, zäta och lucas på sushi och matbuffé här hemma hos mig innan vi for iväg till södertälje för att få dansa lite igen. 
att få fira maya var ju ett plus i kanten, hon var ju ännu galnare än vad jag någonsin förväntat mig, men hon får beröm för att hon har lyckats undanhålla det hittills! 
hur som helst, världsrolig kväll och om jag kunde skulle jag spela om den om och om igen.

Torsdagen den 18 april, 2013.

gårkvällen och natten blev över förväntat bra, och det var skönt att få dansa ihjäl sig lite igen!
men, nu ska jag gå hem till marlene aka catwomen och berätta lite om hennes fulla natt, en sak som är säker är ju iallafall att man inte ska försöka ta hennes drink ifrån henne...

18 april, 2013

en gammal bild med världens dåligaste kvalite får stå för det här inlägget.
jag är så taggad, även fast jag befinner mig i skolan just nu så längtar jag hem, hem och hem, för idag ska jag nämligen på marlenes skiva och jag tror att detta kommer att bli svinkul.
att ha en ursäkt till att få klä ut sig är ju inte så fel heller, för det är ju inget man gör dagligen om man säger så!
återkommer troligtvis senare, så då hörs vi då!

17 april, 2013

onsdag, helgen närmar sig, och mer än så finns det inte att säga.

Black light dinner party - We are golden

nu vill jag ha sommar, sitta på en filt med mina vänner lite halvt fulla och se på solnedgången, med låten ovan i bakgrunden, åh döda mig någon.

16 april, 2013

för en gångs skull trotsade jag det dåliga vädret och gick upp för skolan, och i samma sekund som jag knyter mina skor så får jag ett sms av mina kära lärare dan som skriver till glömska lilla mig, ''du har väl inte glömt bort att projekttiden är inställd idag?'', självklart inte dan...
han känner mig väl den där, hur som helst så fick jag ju iallafall komma upp i god tid, men det känns förjävligt att sitta fixad och inte ha något alls att göra, så därför åker symaskinen fram nu, vi hörs!

15 april, 2013 - summertime sadness pt.1

en regnig dag som denna passar perfekt till att gå igenom gamla sommarbilder som jag för en gångs skull äntligen har bränt ner på skivor, så nu har jag hela förra årets bilder säkert förvarade!
det var ju verkligen på tiden om man säger så, men nu tänkte jag tralla förbi marlene lite så vi hörs!

09 april, 2013

nu börjar det kännas, nu börjar det närma sig, och nu börjar det pirra litegranna i magen.
länge sedan jag längtade efter något såhär mycket, samtidigt som det känns riktigt otryggt.
om två månader kommer jag inte sitta på denna plats och framför denna dator längre, bredvid min konstiga vän oliver och mitt emot lokföraren simon med gustav vid sin sida.
jag kan iallafall vara glad över att jag har både skor, klänning och mössa klappat och klart, men betygen kan jag dock inte vara lika glad över, men det får jag helt enkelt leva med tills jag orkar ta tag i det.

07 april, 2013

även fast att jag så himla gärna vill att våren ska komma, så var det lilla snöfallet acceptabelt eftersom att det var så himla fint!
jag har spenderat min allra sista dag på mitt allra sista lov någonsin, klädsovandes i sked med mattias, han somnade till och med med sin jacka på, och även fast klockan nu är nio på kvällen så sover han fortfarande. 
men, klumpen börjar sakta men säkert kännas i magen, nu börjar verkligheten igen, och jag har så mycket som jag måste göra, men min sablars insperation är så gott som borta, att jag inte ens ska klara av det enda ämnet i skolan som jag faktiskt tycker om och brinner för, jag får väl hoppas att jag fått någorlunda bilder till fotoustlänningen iallafall. 
hur som ska jag nog väcka min nyblivna tjugoåring som vi firade i fredags, och även fast än jag faktiskt knappt minns något, så blev den riktigt lyckad, tycker jag.

04 april, 2013

att vakna upp och bli hembjuden på pannkaksfrukost i solen satt ju inte alls så speciellt fel. 
johannas stora boxer till hund låg i mitt knä och halvsov samtidigt som jag fick lite färg i ansiktet, hur gosigt som helst, ända tills jag började få utslag på armarna iallafall. 
ibland undrar jag om jag är allergisk mot hundar, men jag skulle faktiskt aldrig våga kolla det, för då skulle det kännas som att en del av livslusten skulle försvinna, planerna är ju liksom att jag vill ha en hund så fort jag har lämnat mitt fågelbo och min allergiska mamma.
hur som, imorgon fyller min älskling år, och jag längtar efter att få träffa alla mina fina vänner igen.

Du läser mig som en öppen bok, ju mer du läser desto mindre vill du veta.

vem hade kunnat tänka sig att jag skulle få lite fantasi och lust, bara över en natt. 

Bastille - Pompeii


02 april, 2013

min lust till det mesta är så gott som borta, gömt någonstans och jag längtar efter att den ska komma tillbaka.
vart är insperationen till allt, varför rör jag knappt min kamera, eller datorer. 
vilket som, så hoppas jag att allt är tillbaka så snart som möjligt, för nu börjar tiden rinna ut.

RSS 2.0