27.05.15 - Simona Araya pt.3


26.05.15 - Simona Araya pt.2


24.05.15 - Simona Araya pt.1

Ett långt uppehåll, återigen, men tyvärr har jag inte haft något speciellt att dela med mig av.
Men, i torsdags hjälpte jag en vän att fota några bilder till hennes skolprojekt, då jag även passade på att fota lite för mig själv också, hehe.
Fredagen bestod av att kolla på hoffmaestro och gå runt och uppleva Grönalunds kvällsatmosvär, vilket jag absolut älskar. 
Himlen börjar mörkna och man hör skratt, skrik och babbel från alla håll och all dess färglada och blinkande lampor överallt, så jävla fint.

Tisdagen den 12 maj, 2015.

några bilder på världens sötaste syskonpar.

Söndagen den 10 maj, 2015.

Nu är det söndag och ännu en helg har flygit förbi, en lugn och skön helg så att säga.
Fredagen bestod som sagt av att fota och kolla fotbollsmatch, för att sedan somna redan vid tio på kvällen då lördagen till söndagen bestod av att passa dessa två söta flickor ovan.
Men, dags att förbereda sig inför en ny vecka, vilket bara består av tre jobbdagar och sedan långledighet i fyra dagar, och det sjunger för öronen kan jag lova!

Fredagen den 8 maj, 2015.

Fotade mackans fotbollsmatch, men jag orkar tyvärr ej lägga upp fler bilder, hehe.

Onsdagen den 6 maj, 2015.

Tänka sig, mina klänningar jag babblade om igår hamnade hemma hos mig redan idag.
Och, jag är så jädrans nöjd.
Varenda en av dom var som jag hade förväntat mig och att alla dessa klänningar kostade mellan hundra kronor till hundrafemtio, så är det ett riktigt kap må jag säga.
En bikini följde även med men jag kände att jag kunde skippa en bild eftersom jag var lättklädd så det räcker i flera år framöver i gårdagens inlägg, hehe.

Tisdagen den 5 maj, 2015.

I brist på annat denna tisdagskväll så försökte jag hitta något att fota, vilket slutade upp i ovan.
Jag har fått lite av ett beroende när det gäller att beställa hem föremål från internet, vilket jag nästan aldrig gjorde förut.
Nu, nu vill jag knappt gå i butiker eftersom att det är så mycket roligare att scrolla runt på olika hemsidor och råka klicka hem lite dittan och dattan.
Jag beställde hem ett tiotal piercingar från en hemsida förra veckan, mestadels till min medusa, men även till min navel som har haft samma piercing i över fyra år, så det var väl lika bra att slå till när det var så billigt.
Tråkigt nog så valde jag att ta bort medusan dagen efter (det här med beslutsångest), så nu har jag massa piercingar jag inte kan använda, men men.
 Nu får jag fortsätta att vänta på mina tre par skor och fyra klänningar som befinner sig någonstans i världen påväg till mig och det är ju så otroligt spännande.

Söndagen den 26 april, 2015.

Trosa.

Lördagen den 25 april, 2015.

Kungsträdgården.

RSS 2.0