Onsdagen den 30 september, 2015.

Igår gjorde jag om mina naglar, och de blev såhär tillslut.
Blev väldigt mycket nöjdare och jag märker att man lär sig så otroligt mycket på bara två gånger. 
Hur som helst, nu har jag inte tid att skriva mer eftersom jag ska åka iväg och träffa en tjej, så jag får väl återkomma om det helt enkelt.
 
 
 
 

Torsdagen den 24 september, 2015.

En av mina absoluta, ABSOLUTA, absoluta favoritfilmer genom tiderna är The mortal instruments: city of bones.
Jag kan nog inte ens räkna hur många gånger jag har sett den och som mest har jag sett den tre gånger på en och samma dag, haha.
 Den dagen man fick reda på att det inte skulle komma en två började jag bokstavligt talat gråta, det kändes nästan som om mitt liv var över. 
Visserligen håller dom ju istället på att göra en serie som ska heta Shadowhunters, men eftersom varken Lily eller Jamie är med, så är jag väldigt otaggad på att börja följa den.
Men, efter denna långa tid så kollade jag runt efter lite böcker på nätet och bestämde mig för att slå till.
Det är en serie på sex böcker, men eftersom inte alla är översatta till svenska än så börjar jag med de tre första och jag är så himla extas över att börja sluka dessa, det blir nog ingen sömn i natt inte.

Tisdagen den 22 september, 2015.

Tänka sig, igår så gjorde jag mina alldeles första, egna gelénaglar.
Naglarna på bilden ovan (som förövrigt är tagen med min mobil) blev resultatet av gårkvällens arbete,
perfekt då jag även fick mina pigment som jag beställde förra veckan och det är helt galet vilka starka neonfärger det blir av dessa!
Har fortfarande så himla mycket att lära och det finns tusen saker jag skulle kunna göra om nu i efterhand, men det kommer helt enkelt med tiden.

Onsdagen den 16 september, 2015.

Jag och min mor tog en liten eftermiddagspromenad upp till vårat utkiksberg vi har någon minut från vårt hus, och därifrån kan man se enda till haninge, brandbergen och tyresö.
Ett otroligt fint, lungt och fridfullt ställe som har funnits där för mig många gånger under mina år!
Mitt standardobjektiv har även åkt ner i golvet och lämande kvar det suddiga ni ser på ena sidan av bilden ovan, så nu måste jag införskaffa mig ett nytt objektiv och det var absolut inte prio ett på min lista, så jag får helt enkelt stå ut med detta ett tag till.

Tisdagen den 15 september, 2015.

Sjukt vad fyndiq levererar när det gäller leveranstid, man behöver inte gå och vänta länge alls.
Så detta trillade ner i min brevlåda och nu är det bara att vänta på gelen.
MEN, nu måste jag berätta en ännu sjukare grej än fyndiqs leveranstid, utan att hur stor (alltså ärligt, hur stor) är oddsen att en tjej ringer mig idag och säger att hon har fått ett paket som det står mitt namn på.
Hur stor är oddsen att denna tjej ringer mig just när jag fått de nya grejerna jag beställt och säger att hon har fått ett paket nagelkit, hem till henne, i gnesta(!!!!!).
Detta jävla paket jag aldrig trodde skulle dyka upp efter alla dessa veckor, dyker upp bara några dagar efter att jag beställt allt nytt.
Den vanliga turen helt enkelt, men om jag ser det från den ljusa sidan så har jag ju dubbelt av allt nu istället och det kanske är lika bra.

Måndagen den 14 september, 2015.

Den här killen. Min kille. Min alldeles egna Mattias.

Eminem - Business (Matoma remix)

Nu blir jag tvungen att lägga upp denna låt här eftersom man glömmer bort och lyssna på den bara för att den inte finns på spotify, och för att denna låt gör mig så jävla taggad.

Torsdagen den 10 september, 2015.

Att ligga inne och vara sjuk kan ibland vara farligt för ens plånbok, speciellt då jag idag bestämde mig för att beställa hem nya redskap och ny gele.
Och i samband med att klicka iväg den beställningen så blev jag sugen på att måla om mina naglar.
Försökte öva på lite ombre, och oj vad det är svårt att göra med vanligt nagellack må jag säga.
Jag har försökt mig på det förut och gett upp, men denna gång lyckades jag faktiskt rätt bra med hjälp av en av mina ögonskuggsborstar.
Ska bli spännande och se ifall gelnaglar är något för mig, vilket jag hoppas med tanke på alla pengar jag spenderat.
Men nu måste jag nog hoppa i säng så att jag blir frisk över en natt då jag ska in till stan och sedan på inflyttningsfest hos Johanna, det kommer bli en bra jävla fredag helt enkelt.

Måndagen den 7 september, 2015.

Denna helg var en Södertäljehelg för mig, och det behövdes med tanke på att det var en månad sedan jag var där senast innan det.
Hur som, tog nada bilder förutom dessa vi tog lite snabbt i söndagens duggregn.
Jag personligen tycker om långt hår på killar, i och för sig är det ju aboslut inte alla som passar i det, men det tycker jag iallafall min lilla ponke gör, vilket jag och mattias tydligen har delade meningar om, hehe.

Tisdagen den 1 september, 2015.

För ungefär två månader sedan bestämde jag mig för att försöka mig på gelenaglar efter att min mor tjatat på mig i år och dar och eftersom jag alltid har tyckt om att pyssla med naglar och nagellack.
Så jag trillade in på tradera och beställde ett startkit, och efter 2 veckor fick jag min uv lampa, men tyvärr inte resten.
Alltså inte gelen och alla redskap, så jag mejlade till säljaren och efter några mail fram och tillbaka så skulle dom skicka allt igen.
Sex veckor senare och jag har fortfarande inte fått något, mina nerver börjar krypa innanför skinnet.
Idag fick jag lite mer glitter ner i brevlådan som jag beställde från wish för en månad sedan, och det fick mig att bli arg igen.
Jag ger det en vecka till, sen vet jag inte om jag beställer nya redskap, eller om jag ska strunta i det.
Fast jag menar, jag kan ju inte slänga allt glitter jag samlat på mig de senaste månaderna!
Och förlåt för detta arga inlägg föresten, jag skyller på höstvädret.

Måndagen den 31 augusti, 2015.

Idag när jag kom hem hade min mor fyndat lite målarfärger, och eftersom vi hade en tom canvastavla som bara låg och skräpade så tänkte jag ändra på det.
Jag valde bilden som jag har som header som motiv, och jag tycker faktiskt jag lyckades transformera det rätt bra, förutom att jag ser superduper sur ut hehe.
Hur som, sedan blev jag rätt missnöjd med bakgrunden, så fort jag målat lite färg så ångrade jag mig, men men, det blev rätt bra ändå.

RSS 2.0