Söndagen den 29 december, 2013.

att kolla på gamla bilder kan nog vara den bästa medicinen i världen.

Torsdagen den 26 december, 2013.

nu var det mer än två veckor sedan jag var delade med mig av något här, och det är ju som sagt ingen nyhet att jag har tröttnat på att blogga, eller ja, helt enkelt inte har tid. 
det har bland annat hunnit vara julafton, och denna julafton drog jag faktiskt ut efter jag umgåtts med min familj, en upplevelse så att säga. 
hur som helst, idag är det annandag jul, även känt som dagen man ska trängas på stan och slita i samma kläder tills någon vinner.
men eftersom att jag var ute igår så vaknade jag inte förens vid halv tre, så då åkte jag och min mor bara in till farsta.
jag blev faktiskt chockad över hur lite folk det var, men de flesta hängde väl troligtvis på låset imorse. 
hur som så var det ju ett tag sedan jag la upp några bilder, så jag gjorde det bästa av situationen och gav mig själv lite att göra så här på kvällskvisten.
så, ovan ser ni det jag fick med mig hem, tror allt som allt gick på femhundra någonting, för tre tröjor, en kofta och en klänning så är det ju ganska okej!
men men, nu bär det av till marlene för lite filmmys, och det kan nog behövas efter dessa dagar, sen jobbar jag ju faktiskt imorgon så det finns inte så mycket till val. 

Simmar sakta runt i min simpla fantasi, i tiden efter detta där jag låter saker bli.


Måndagen den 9 december, 2013.

tänka sig att det redan är måndag igen, och tänka sig att jag faktiskt tog bilder i lördags! 
felicia på den första bilden ska åka iväg till asien och backpacka, så det var en kväll av att få säga farväl till henne.
hur som helst så tackar jag för en jävligt rolig helg faktiskt, både fredagen och lördagen blev riktigt lyckade och nu kan jag ju inget annat än längta mig igenom dessa kommande vardagar tills man är där igen.

lördagen den 7 december, 2013.

sedan vi hördes senast har det hunnit bli december, snö och vinter, och idag var jag ute och tog vara på just det med min lillebror och hans kompis.
ska nog sätta upp en lapp på dörren som ska påminna mig om att inte ta på mig strumpbyxor igen, tror nog aldrig jag har fått så ont i mina lår, men vill man vara fin får man lida pin, eller hur.
hur som helst, nu måste jag fixa mig för att sedan bege mig till felicia och efter det ambassadeur där hon har evenemang.
tänkte ta med mig kameran idag också, så det kanske blir lite fler bilder imorgon, annars hörs vi när vi hörs!
 

RSS 2.0