torsdagen den 30 maj, 2013.

sista skoldagen, någonsin, håller jag på att gå igenom just nu, och det är blandade känslor må jag säga.
lite läskigt att det nog kan vara den sista gången jag sitter just på den här platsen, vid den här datan som har varit min vardag i ett jäkligt långt tag nu.
hur som helst, nu är det bara några minuter kvar innan det är lunch på schemat, och så jag har längtat hela morgonen, tacobuffé som skolmat låter ju inte så fel heller.

tisdagen den 28 maj, 2013.

denna eftermiddag spenderade jag ute i skogen med en halvnaken man, ja det låter ju lite konstigt men så var det faktiskt. 
min lilla, eller ja, stora barndomsvän behövde bilder till en modellagentur och jag hjälpte mer än gärna till. 
nu tänkte jag fortsätta redigera lite bilder, så vi hörs senare!

tisdagen den 28 maj, 2013.

i natt blev jag otroligt rastlös och hamnade till slut framför symaskinen i några timmar, vilket resulterade en kjol. 
som vanligt sydde jag kjolen av en gammal gardin som jag sydde en rosett av för några någon månad sedan, men denna gång sydde jag på en dragkedja på baksidan, så för en gångs skull lyckades jag med att jag nog kommer kunna använda den, och inte bara ha den hängandes.

Lördagen den 25 maj, 2013.

testade något nytt och gjorde bilderna svartvita för omväxlingens skull, men det får duga det med!

Fredagen den 25 maj, 2013.

kan börja detta inlägg en fredagskväll som denna med en gammal snöig vinter bild för att fira att sommaren äntligen har börjat komma ikapp oss. 
förutom det så är det nog första gången på hur länge som helst jag är ensam, i mitt rum, klockan halv tolv en fredagkväll.
rätt skönt ändå så att säga, sluka i mig kapitell i boken och kolla på serier, inte så dumt.
kanske klarar jag av att ta det lungt eftersom att jag vet vad morgondagen väntar mig, vilket är skansen med mattias och hans lillasyster och sedan nathalies födelsedagsfest ute på värmdö, och dom blir ju alltid lyckade!
nej nu ska jag lämna den digitala världen och låta fantasin ta över, vi hörs!

Så du står givakt med din rygg rak och tar fyrahundra slag.

kul att ni är så många som kommer tillbaka och tittar förbi, bara jag uppdaterar så.
jag spenderar min sömnlösa tid genom att överredigera bilder, ja, ni vet sådant som jag är en expert på att göra. 
hur som helst, om bara några ynka sidor är bok nummer två utläst och jag blir nästan ledsen av bara tanken, eller jag snarare blir det rättare sagt.
när jag läser lever jag i min egna lilla bubbla, det är liksom allt jag bryr mig om, och det kan jag lova er, mattias vågar knappt prata med mig längre eftersom att han vet att det är lönlöst. 
när jag lästa alla twilight böckerna för några år sedan så lästa jag ut dom alla på tre dagar, och jag skippade till och med skolan för att stanna hemma och läsa, ja, ni förstår. 
inte undra på att jag läser så sällan, det är ju verkligen inte bra för mig, fast det är ju inte christian grey heller, he-he-he.
okej, nej nu känner jag faktiskt för att ge mig in i bokens värld igen, tacka vetja malin för dessa böcker!

Camilla Jonsson part.2

för att för en gångs skull försöka hålla bloggen uppe, iallafall i två dagar i rad säger jag godmorgon med några till bilder på camilla!

måndagen den 20 mars, 2013

nu var det ju den här boken som tydligen är ett måste för alla tjejer, just den boken blev jag hemlurad på igår då malin insiterade på att jag skulle läsa den. 
inte bara första boken, utan alla tre böckerna, och på mindre än en dag har jag nästan läst ut den första, och jag är så gott som fast.
ska försöka läsa ut den nu ikväll så att jag kan gå vidare, både med mitt liv och med nästa bok, denna bok borde ju nästan inte ens få existera på denna planet.

Camilla Jonsson part.1

vad jag har saknat att få fota ute, i ett grönt landskap, med min favorit som modell. 
ni vet ju att mitt sätt att redigera mina porträtt är rätt speciellt, men det är helt enkelt så jag vill ha dom.
det finns en drös mer bilder som kommer att komma upp då och då, men till en början får ni ta del av dessa!

söndagen den 20 maj, 2013.

dessa ständiga pauser jag alltid lyckas skapa, ledsen för det!
har spenderat min tid i södertälje enda sen i torsdags, och det har varit en väldigt speciell helg, både på gott och ont. 
hur som är fredagen här och imorgon väntas det skola, vilket jag bland annat inte alls har någon lust med längre, även fast studenten är nära, så hjälper det inte mig ett dugg att få något typ av sug.

14 maj, 2013

tyvärr orkar jag inte lägga in alla bilder från studenten här nu, men så småningom så kommer nog några stycken upp iallafall!
studentskivan levde väl kanske inte upp till alla mina förväntningar, men det var förövrigt en bra kväll!
det slutade med hoppandes i sandhögar och vinglandes hem när jag klev av nattbussen, bara ordet nattbuss har då inte använts på länge, både på att ha åkt fronten och ord fronten.
som tur var är det ju bara någon kvart eller tjugo minuters resa med nattbuss från stan hem till mig, men det var nog de längsta minuterna jag varit med om på ett tag!
om jag kanske ska skriva ner vad som stod på min papperstallrik så att jag kommer ihåg det när jag kollar tillbaka på denna blogg om flera år.
''Klassens PMS'', ja bara det förklarar väl mig på ett ganska sant sätt, men jag fick en egen förklaring också och den lät såhär, ''Skrik, släng och slit, Dan kom hit. Humöret det svänger och på oliver du klänger. Ingen vet hur det känns när man har mens.''
Dan är min kära lärare inom foto och meningen dan kom hit, får han nog höra ett antal gånger i veckan, när jag är där det vill säga, och den här kära oliver jag klänger på är min lilla slyna på bilden ovan, och varför jag använder mig av ordet slyna är just för att han blev ''Klassens slyna''.
förövrigt har jag inte mens tjugonio, trettio eller trettioen dagar i månaden, utan dessa dagarna får jag bara några fullt normala utbrott, typ.

söndagen den 12 maj, 2013.

i fredags spenderade jag min tid med paret på bilden ovan, med grillning och spel av olika slag, och jag håller fortfarande kvar vid att det är girlpower på hög nivå när man har med mig och sandra att göra, vi vinner på allt, förutom pilkastningen kanske.
men att det bara är männen som kan grilla är ju dock inte sant, eftersom att vi alla blev tvugna att tugga på en kolsvart köttbit, men det var ju som sagt inte ditt fel mattias...
men, igår var det lördag och då jobbade jag som mingelfotograf igen och gled runt på södertäljes alla krogar och klubbar, det var inte så mycket folk men jag fick väl lagom med bilder iallafall!
nu så, nu är vi här, söndag alltså, och idag är det min skiva, som jag längtat, finner inga ord!
med tanke på att jag precis kom hem och ska åka om runt två timmar så borde jag kanske sätta fart istället för att sitta här och spekulera, så vi hörs!

Jag älskar dig så som att vara beväpnad.

arton månader officiellt nu, och jag tycker om dig, gånger tusen.

07 maj, 2013

vet inte riktigt vad jag kan säga om dagens väder förutom att det rockade fett.
invigde bara ben och en sommarklänning, samt lite mera fräknar på emilias altan för att få njuta av solen lite extra.
nu så står det faktiskt hemmagjorda sushibitar på mitt nattduksbord och väntar på mig, det och en film låter som världens bästa idé just nu, så vi hörs senare eller imorgon!

sist vi sågs var det vinter och en meter snö.

jag följde faktiskt mitt beslut och la mig framför solen för att få lite färg, och efter det så blev det en långpromenad längst vattnet, vilket himlans vår väder alltså.
att bara kunna gå med strumpbyxor, en klänning och en kofta var ju grädden på moset.
förresten, grädden på moset, jag har aldrig förtstått det logiska med det uttrycket, jag får liksom upp tanken vispgrädde på potatismos, eller det kanske är så dom menar också?
vilket som kurrar magen, så nu ska jag upp och äta något som absolut inte är grädde eller potatismos.

06 maj, 2013

har glömt bort att visa klänningen ovan som jag sydde för kanske två månader sedan, den ser lite sne ut, och sen fick absolut ingen bra bild på ryggen men, det är väl sådant som händer.
den är ju dock sydd av hårt material så det är nog ingen klänning jag kommer att använda flitigt i sommar, men den är fin att kolla på iallafall. 
vädret utanför borde egentligen inte tilllåta mig att sitta inne på mitt rum och tycka synd om mig själv, kanske borde jag ta mig ut på baksidan igen och skippa klänningen för lite solning denna gång, ja det låter bra!

Mösspåtagningen 2013

tänka sig vad snabbt denna kväll gick över, och att vara påverkad från runt klockan två tills sent på kvällen var ansträngade, det är ju inte som att vara på en festival iallafall.
nu är det drygt en vecka kvar, sen är det jävlar är det våran skiva, och oj vad jag längtar!

Och hundra tusen ögon stirrar på oss, ingen ser.

nu var det på tok för länge sedan jag förklarade min kärlek till dig mattias, och det kan jag ju faktiskt kunna göra om och om igen.
om tre månader har jag fått träffa dig nästan varenda dag i två år, både på gott och på ont, och jag ångrar inte en sekund jag har spenderat vid din sida, aldrig i efterhand.
jag vet att du hatar mina ''tänk dig vad coolt att'' meningar, när jag ska flumma mig runt på ord som är oförståeliga, såsom livet, rymden, jorden, val och allt sammanlagt, men tänk om jag inte hade gjort de pinsamma jag gjorde mot dig, jag menar att puffa dig på facebook för att du var lik justin bieber, tänk om du inte hade skrivit till mig efter några puffande fram och tillbaka, tänk om.
jag tackar ebba som en gång i första ring fick upp mina ögon för dig genom att peka på dig när du gick förbi i korridoren, och hur vi satt och fnittrade på engelska lektionen längst bak i klassrummet i samma sekund som jag efter lite sökande efter mod puffade dig. 
du blev min fiende, sedan blev du min bästavän, och är det än idag, så många gånger jag faktiskt inte hade vetat om vad jag skulle ha gjort utan dig, vare sig det gäller att tvinga dig att åka och köpa en pizza till mig eller allmänt alltid finnas där. 
vi är ju så olika, du och jag, och det har vi alltid varit, vi tycker liksom olika om saker, stil, smak, musik, sysselsättningar med mera, men det har faktiskt aldrig gjort att jag har förlorat en enda känsla för dig, visst kan vi ha blivit arga i vissa stunder och så, men det har aldrig gjort oss mindre kära. 
jag har aldrig kunnat vara mig själv mer än vad jag kan med dig, och det är jag säker på, vi är liksom så öppna för varandra, och det vet vi ju att folk till och med har påpekat, och ibland kanske lite för öppna.
även fast vi bokstavligen har bott med varandra i ett och ett halvt år nu, så längtar jag efter att få börja mitt liv med dig, växa upp och bli vuxnare tillsammans, även fast än jag ibland kanske är lite dålig på att visa det.

01 maj, 2013

tänka sig att man längtar så otroligt mycket efter sommaren, men jag kan faktiskt inte ljuga om att jag kan sakna ett vitt och mjukt landskap ibland, ifall utseendemässigt, även fast jag själv kanske ser lite stel ut i ansiktet. 
förövrigt gick det bra igår, det var förjävla kul, när man inte behövde ta itu med elaka människor det vill säga, men förutom en eller två personer så var alla hur trevliga och roliga som helst, men jag kan lungt säga att man blev som bäst bemött på stanley's och templet. 
det mindre roliga var väl att jag vaknade upp med lite feber och hosta imorse, dock förvånar det mig inte efter att ha trallat runt mellan alla krogar i natt.
idag är det tolv dagar kvar tills vi har våran studentskiva, och jag längtar faktiskt så mycker att det skriker om det.

RSS 2.0